Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Biolars/Jelgava volejbolisti nenosargā Schenker Superkausa trofeju

Latvijas vicečempioni un valsts kausa ieguvēji klasiskajā vīriešu volejbolā Biolars/Jelgava svētdien Rīgā nespēja nosargāt Schenker Superkausa turnīra galveno trofeju savā īpašumā.

Sacensību finālspēlē Biolars/Jelgava ar rezultātu 1-3 (22:25, 27:29, 25:19, 23:25) saspringtā cīņā zaudēja Igaunijas kausa ieguvējiem TTU.

Pirms tam svētdien Latvijas čempionvienība RTU/"Robežsardze" mačā par trešo vietu ar rezultātu 0-3 (24:26, 19:25, 23:25) piekāpās Igaunijas spēcīgākajai vienībai Tartu "Bigbank".

Pa deviņiem punktiem Latvijas pārstāvju labā guva Edgars Točs un Toms Vanags, bet astoņus punktus iekrāja Jānis Liepiņš.

Jau vēstīts, ka sestdien pusfinālā Biolars/Jelgava ļoti spraigā cīņā ar 3-2 (25:22, 26:28, 25:21, 17:25, 15:13) pārspēja RTU/"Robežsardze" volejbolistus, bet TTU ar 3-2 (26:28, 19:25, 25:15, 25:18, 15:10) pieveica "Bigbank".

Schenker Superkauss risinājās otro reizi vēsturē. Pirmajā turnīrā, kas pērn notika Jelgavā, triumfēja vietējā Biolars/Jelgava vienība.

Jaunā Schenker līgas sezona sāksies pēc nedēļas. Tajā Latviju pārstāvēs ne tikai ierastās RTU/"Robežsardze", "Biolars"/"Jelgava", "Poliurs"/"Ozolnieki" un "Daugavpils Universitātes" komandas, bet arī ASK/"Kuldīga". Iepriekšējo reizi "Elvi"/"Kuldīga" komanda "Schenker" līgā startēja 2008./2009.gada sezonā, kad arī kļuva par Latvijas vicečempioni.

Savukārt Igauniju jaunās sezonas "Schenker" līgas turnīrā pārstāvēs Tartu "Bigbank", TTU, Tallinas "Selver", "Rakvere", Veru "Danpower", "Parnu" un jaunpienācēja "Jarvamaa".

Tā kā komandu skaits atkal sasniedzis 12, līga atgriezusies pie divu apļu izspēles formāta, savukārt pirmoreiz kopš 2008./2009.gada sezonas Latvija arī atgriezusies Eirokausu sacensībās - Latvijas vicečempioni "Biolars"/"Jelgava" CEV Izaicinājuma kausa turnīra pirmajā kārtā spēkosies ar Krievijas klubu Ņižņijnovgorodas "Guberņija".

Kā zināms, iepriekšējā sezonā no Latvijas klubiem "Schenker" līgas turnīrā vissekmīgāk startēja RTU/"Robežsardze", kas ierindojās trešajā vietā.

Kāda no Latvijas komandām bronzu "Schenker" līgā ieguvusi astoņās no deviņām sacensību izspēles reizēm, bet augstāk Latvijas vienības nav tikušas jau kopš otrās sezonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi