Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Anete Brice veiksmīgākā no Latvijas slēpotājiem Zviedrijā

Pretendējot uz dalību Vankūveras olimpiskajās spēlēs, Latvijas slēpotāji pagājušās nedēļas nogalē startēja Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās Zviedrijā, kur visaugstāk svētdien izdevās pakāpties Anetei Bricei, liecina rīkotāju informācija.

Idrē startējot 10 kilometru brīvā stila distancē, Brice ieņēma 45.vietu absolūtajā vērtējumā un bija astotā vecuma grupā 19 līdz 20 gadu vecām sportistēm. Uzvarētājai absolūtajā ieskaitē zviedrietei Sārai Lindeborgai Brice zaudēja piecas minūtes un 3,1 sekundi. Kopumā startēja 93 dalībnieces.

Sacensībās vīriešiem 15 kilometru brīvā stila distancē labākais no latviešiem bija Arvis Liepiņš, kurš izcīnīja 63.vietu un bija astotais 19 līdz 20 gadu veco slēpotāju konkurencē. No absolūtā uzvarētāja Zviedrijas slēpotāja Rikarda Andreasona viņš atpalika četras minūtes un 4,8 sekundes.

Nauris Biķernieks ieņēma 66.vietu, Jānis Paipals ierindojās 67.vietā, Rinalds Kostjukovs - 101., bet Pavels Ribakovs - 137.vietā. Startēja 183 slēpotāji, kuri bija sadalīti trijās grupās - 21 gadu un vecāki, no 19 līdz 20 gadiem un 17 līdz 18 gadu veci.

Sestdien sprinta kvalifikācijas sacensībās Sarnā Kostjukovs ieņēma 76.vietu, savukārt tālākās pozīcijās ierindojās Liepiņš (80.) un Biķernieks (104.). Sieviešu konkurencē 85.vietā ierindojās Brice.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi