Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Anete Jēkabsone-Žogota: Sākam domāt par spēli ar Koreju

Pēc spēles Latvija – Austrālija (73:96), kurā pasaules čempiones izšķirošo lūzumu panāca tikai trešajā ceturtdaļā,  Latvijas basketbola valstsvienības kapteine Anete Jēkabsone-Žogota par zaudējuma galveno iemeslu atzina slikto darbību aizsardzībā pret pretinieču līderi Lorēnu Džeksoni. "Pašas netrāpījām, un nevarējām apturēt viņu metienus.

Varbūt viņas sāka spēlēt agresīvāk. Ar noskaņošanos gan viss bija kārtībā.  Tagad jāaizmirst šī spēle un jādomā par nākamo. Mačs ar Koreju būs ļoti svarīgs. Mēs būsim pārliecinātas par sevi."

Uzbrucēja Gunta Baško bija noskaņota paškritiski: "Pirmajā puslaikā mēs spēlējām kā komanda un darījām, ko treneris lika. Otrajā… Var teikt, ka slikti nospēlējām aizsardzībā. Austrālietes prasmīgi izmantoja ikvienu mūsu kļūdu. Tagad gatavosimies spēlei ar Koreju. Pārliecība būs – izdarīsim visu, kas mūsu spēkos.”"

Arī Latvijas komandas rezultatīvākā spēlētāja Ieva Tāre šoreiz uzsvēra pretinieču spēku ("Cienīgi nocīnījāmies, bet pretinieces šoreiz bija stiprākas. Ne jau velti viņas ir pasaules čempiones..."), kā arī pievērsās nākotnei.: "Esmu pārliecināta, ka trenerim ir pilna informācija par korejiešu spēli, bet mums pašām ir pieredze, ko guvām mačā ar Japānu. Gatavosimies un cīnīsimies."

Latvijas valstsvienības izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam pilnīgi skaidras būs tikai pievakarē, kad 4.kārtas spēles būs aizvadījušas konkurentes (Krievija - Brazīlija un Baltkrievija - Koreja).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi