Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Anete Jēkabsone-Žogota: zaudējumam nav attaisnojuma

Latvijas dāmu basketbola izlases spēlētāju un trenera komentāri pēc zaudējuma Krievijai (57:62).

Anete Jēkabsone-Žogota:Žēl un ļoti bēdīgi, ka pati nevarēju īsti palīdzēt komandai uzvarēt. Varbūt sākumā pārforsēju metienus. Viņas sedza ļoti agresīvi, bet Liene labi iesaistījās - varbūt vajadzēja uz viņu uzspēlēt. Arī sodi - neatceros, kad būtu tik slikti metusi. Stress? Man nav nekāda stresa. Krievietes varbūt bija nopietnākas šodien pēc tā zaudējuma, bet tik un tā viņas bija ņemamas. Nav nekāda attaisnojumu - mums bija jāuzvar.

Gunta Baško:

"Pēc neveiksmīgās pirmās ceturtdaļas sākām aktīvāk spēlēt, bet ceturtajā ceturtdaļā kaut kā palaidāmies... Viņām iekrita, mēs brīžiem netikām līdz metienam. Bija stulbas kļūdas un rezultāts ir acīmredzams. Vienreiz jau uzvqarējām Krieviju, varējām to izdarīt arī šodien. Krievietes bija gatavākas, bet arī mēs bijām gatavas. Tomēr kaut kas palaidās. Guvu pirmo grozu Latvijai olimpiskajās spēlēs? Paldies, ka pateicāt, nemaz neiedomājos. Bet prieka nav nekāda - kādas var būt emocijas pēc zaudējuma? Ar savu spēli ne pārāk esmu apmierināta. It kā esmu iejutusies, ar veselību viss kārtībā, fiziski jūtos labi, bet kaut kas vēl nav. Ceru, ka būs nākamajās spēlēs.  Turpināsim cīnīties, parādīsim, ka esam no Latvijas. 

Anda Eibele:

Pirmo reizi iziet laukumā olimpiskajās spēlēs bija brīnišķīgi. Taču ļoti gribējām uzvarēt, un zaudējums sāp. Mums bija vairāk iespēju nekā Krievijai, bet viņas ļoti labi nosedza mūsu līderi Aneti. Daudzām neaizgāja spēle. Pašai jānāk ar lielāku pārliecību laukumā. Šodien aizsardzībā drusku vairāk izdevās, uzbrukums piebremzēja. Bet ceru, ka viss būs kārtībā. Mūsu lielākais pluss, ka spēlējam kā komanda.

Liene Jansone:

Tā bija abpusēji ļoti grūta spēle. Slikti sākām, taču centāmies darīt, ko varējām. Spēles vidū tas izdevās, prieks, ka pašai izdevās vairāki labi metieni. Tomēr līdz galam neizturējām. Iespējams, mūsu iepriekšējā spēle palīdzēja abām komandām. Mēs noticējām, ka varam spēlēt šādā līmenī, savukārt krievietes sagatavojās vēl nopietnāk. Viņas pierādīja, ka ir ļoti laba komanda.

Ainars Zvirgzdiņš:

Laukumā varēja redzēt, ka šī bija Latvijas komandas pirmā spēle visaugstākajā līmenī. Visas ļoti centās, un daža varbūt to darīja pārlieku. Līderes pārdega, pietrūka to punktu, kurus parasti savāc Anete. Galvenais zaudējuma iemesls bija neprecīzie metieni. Taču būtu nepareiz tagad ļoti pārdzīvot, jo ne jau mēs bijām favorītes šajā mačā. Turnīrs nav beidzies, esmu redzējis visas mūsu pretinieces un sapratis, ka mums ir iespēja iekļūt ceturtdaļfinālā. Šī spēle nebija izšķirošā. Varam spēlēt labāk un ceru, ka to pierādīsim.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi