Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

ASK/AB.LV šovakar eksaminēs Eiropas handbola grands

Superklubs TVB Lemgo divās Eiropas Handbola federācijas kausa izcīņas trešās kārtas spēlēs eksaminēs ASK/AB.LV. Pirmā no tām sestdien 15.novembrī plkst.18.00 notiks NBS zālē. Ar šāda līmeņa handbola vienību vēl nav spēlējusi neviena Latvijas komanda. Salīdzinot ar futbolu, TBV Lemgo ierašanos varētu pielīdzināt Minhenes Bayern vai Londonas Arsenal klubu vizītei.

Sestdien laukumā izies klubs — 2006.gada EHF kausa izcīņas uzvarētājs, divkārtējs Vācijas čempions, trīskārtējs Vācijas kausa ieguvējs un četrkārtējs Vācijas Superkausa ieguvējs, kura sastāvā šobrīd spēlē pieci vācieši, kuri pērn triumfēja pasaules čempionātā, — Florians Kērmans, Mihaēls Krauss, Sebastiāns Praiss, Karstens Lihtlans un Larss Kaufmans —, divi īslandieši, Pekinas olimpisko spēļu vicečempioni — Vignirs Svarsons un Logi Geirsons, kā arī Nīderlandes (Marks -Šmetcs), Čehijas (Martins Gaila un Daniels Kubešs) un Ungārijas (Tamāšs Moksai) valstsvienību handbolisti. Tikpat zvaigžņota ir arī TBV Lemgo vadība. Pirmo gadu par galveno treneri ar komandu strādā vēl viens 2007.gada pasaules čempions Markuss Baurs, sporta direktora un komandas vadītāja amatus ieņem bijušie Vācijas izlases līderi — attiecīgi Daniels Štefans un Folkers Cerbe.Vācu komanda Rīgā savā spēcīgākajā sastāvā ieradās piektdien un vakarā aizvadīja treniņu. Spēle diemžēl netiks demonstrēta televīzijā, taču svētku priekšvakarā ieejas maksa par spēles vērošanu klātienē netiks iekasēta.ASK/AB.LV sastāvā beidzot laukumā atgriezies Aivis Jurdžs, kurš pirmajās divās spēlēs pēc savainojumu sadziedēšanas 2010.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Čehiju un Luksemburgu iemeta 11 vārtu. Savainojuma dēļ abus mačus pret Bosnijas un Hercegovinas klubu HRK Izvidač bija spiests izlaist Arnolds Straume, taču spēlē ar TBV Lemgo viņš, visticamāk, piedalīsies. Teicamā formā, pēdējos divos Latvijas čempionāta mačos gūstot 24 vārtus, ir Jānis Pavlovičs. Arī vārtsargi — Aleksandrs Babra un Helmuts Tihanovs — sevi labi parādīja Latvijas izlasē.Atbildes spēle Lemgo mājās zālē, kurā paredzētas vietas 5000 skatītājiem, notiks nākamnedēļ 19.novembrī. Ceturtajā kārtā iekļūs vienība, kas uzvarēs divu spēļu summā. Par Rīgas kluba izredzēm runāt nebūtu pieklājīgi. Latviešiem tik meistarīgu spēlētāju un komandas nav, tādēļ galvenais abās spēlēs mūsējiem būs parādīt labāko sniegumu, kā arī pašiem un līdzjutējiem mācīties no tādiem handbola meistariem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi