Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Atceļ slēpošanas sacensības "Apkārt Alaukstam"

Aizkavējušās ziemas un nepastāvīgo laikapstākļu dēļ nenotiks sestdien, 4.februārī, Vecpiebalgā paredzētās ikgadējās slēpošanas sacensības Apkārt Alaukstam, aģentūru BNS informēja organizatori.

Ziema iestājās ļoti vēlu, turklāt esošie laikapstākļi ir nepastāvīgi, tādēļ distancē ezera krastā pašlaik ir vairākas applūdušas bīstamas vietas, kas dalībniekiem nebūtu drošas, paskaidroja Alpha Baltic Sport vadītājs Kaspars Tupiņš. Viņš uzsvēra, ka organizatori nevar atļauties riskēt ar slēpotāju drošību, tādēļ slēpojums atcelts.

Viens no slēpojuma tradīcijas dibinātājiem Aivars Avens pastāstīja, ka sniega ir pietiekami, tomēr vairākas vietas trasē ir purvainā apvidū, kas pēc rudens lietavām slēpotājiem joprojām ir neizbraucams. Kā nedroša atmesta arī iecere slēpotājiem finišēt pār Alauksta ezeru, kas tikai nesen aizsalis.

Slēpojumu Apkārt Alaukstam organizē Alpha Baltic Sport sadarbībā ar sporta klubu Alauksts. Organizatori cer, ka slēpojums veiksmīgi noritēs pēc gada. Dalības maksu jau iemaksājušiem dalībniekiem to piedāvā saņemt atpakaļ, pārcelt uz kādām vasaras sacensībām vai arī 2013.gada slēpojumu Apkārt Alaukstam.

Pērn Vecpiebalgā risinājās 22.slēpojums Apkārt Alaukstam, kurā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – vairāk nekā 2400 slēpotāju no Latvijas un ārzemēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi