Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Baidos, ka formu neizskrienu pirms čempionāta

Pavisam drīz jau Eiropas čempionāts Ventspilī. Pēc veiksmīgi aizvadītā Baltijas čempionāta mazliet uztrauc, ka tikai fizisko formu neizskrienu pa ātru. Patlaban tiešām jūtos ļoti labi. Noskrienu garo distanci un gribas skriet vēl. Tā ir laba zīme. Galvenais, lai forma nesākas tad, kad tā nav vajadzīga.

Tas atkarīgs no sportista, bet man ideālā fiziskā forma turas vienu līdz divām nedēļām. Gatavošanās Eiropas čempionātam rit pēc plāna. Sestdien startēšu Rīgas čempionātā un tad jau priekšā sezonas atbildīgākais starts.Pagājušajā nedēļas nogalē negaidīti sekmīgs man garajā distancē izdevās Baltijas čempionāts. Ar vairākām kļūdām pat apskrēju igauņu spečuku, kurš ir šīs distances meistars. Tātad — patlaban esmu spēcīgs. Viļņas kalniņi ir iekaroti! Domāju, kas tas bija veiksmīgs starts visai Latvijas komandai. Triju valstu konkurencē kopvērtējumā uzvarējām gan Igaunija, gan Lietuva. Citam pārsteigums, citam nē, tomēr labie rezultāti liecina par augsto sagatavotības līmeni. Vēlos atzīmēt tieši elites grupas vīru sniegumu stafetē, uzvarot lietuviešus un trešajā vietā atstājot igauņus!Nosaukts arī Latvijas izlases sastāvs Eiropas čempionātā, kas notiks no 25.maija līdz 1.jūnijam. Kungiem pie top sportistiem noteikti pieskaitāmi arī Jānis Krūmiņš un Edgars Bertuks. Speciāli uz Eiropas čempionātu orientēšanās sportā šogad atgriezies Jānis Ozoliņš. Fiziski viņš noteikti neatpaliek no mums trijiem. Viņš ir ļoti labā formā. Pirmo reizi elitē jeb pieaugušo čempionātā startēs Kalvis Mihailovs. Viņam ir lielas perspektīvas.Dāmām nešaubīga izlases līdere būs Aija Skrastiņa, kas ir solīti priekšā pārējām. Prieks, ka arī dāmu dalībnieku vidū kļūst arvien vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi