Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Basketbolistes neies atklāšanas parādē

Ne visai veiksmīgais sniegums FIBA Diamond Ball turnīra mačā par 3.vietu Latvijas valstsvienības galveno treneri Ainaru Zvirgzdiņu pamudinājis atsaukt iepriekš doto piekrišanu spēlētāju līdzdalībai olimpiskajā atklāšanas ceremonijā. "Brīvajā dienā piecas stundas pavadījām ekskursijā, un šodien pietika ar pirmajām trim spēles minūtēm, lai saprastu, ka meitenes nav nepieciešamajā tonusā.

Mēs esam profesionāļi un olimpiskajā turnīrā nedrīkstam riskēt," uzsvēra A.Zvirgzdiņš. Viņš arī norādīja, ka jau iepriekš vairākas spēlētājas, ieskaitot komandas kapteini Aneti Jēkabsoni-Žogotu, bija izteikušās, ka nevēlas piedalīties parādē, lai labāk sagatavotos pirmajai spēlei. Olimpisko turnīru Latvijas izlase sāks nākamajā vakarā pēc atklāšanas, plkst.22.15 (Pekinas laiks) sacenšoties ar Krievijas izlasi.

No zaudējumu Diamond Ball mačā par trešo vietu ar Ķīnas komandu (51:63) A.Zvirgzdiņš nekādu traģēdiju gan netaisīja. "Neesam pasaules top 3 komanda, kas katru maču var aizvadīt visaugstākajā līmenī. Šodien spēlēja tās basketbolistes, kurām tas vairāk bija vajadzīgs, un centāmies maksimāli samudzīnāt prātus mūsu pretiniekiem Pekinas turnīrā. Viss rit pēc plāna."

Vienīgais ārkārtas notikums bijis Ievas Tāres kritiens, kurā cietusi sportistes seja. Pagaidām paliekošas sekas nav konstatētas, bet situāciju īsti varēšot novērtēt tikai rīt.

Trešdien Latvijas basketbola delegācija pārcelsies uz Pekinu un iekārtosies olimpiskajā ciematā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi