Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bokseris un policists Briedis uzkrājis pusmiljonu eiro

Latvijas boksera un Valsts policijas inspektora Maira Brieža ienākumi pagājušajā gadā bijuši 341 147 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Brieža kopējie ienākumi 2017.gadā bija aptuveni 472 000 eiro.

No Lielbritānijas kompānijas Siesta Boxing LTD viņš honorārā saņēmis 99 980 ASV dolārus (89 619 eiro), bet no ASV kompānijas Warriors boxing and promotions LLC viņš saņēmis 267 700 ASV dolārus (239 960 eiro). Ar Lielbritānijas kompāniju viņam pērn bija profesionālais boksa sacensības līgums, bet ar ASV kompāniju cīņas līgums.

Algā Valsts policijā viņam pārskaitīti 10 174 eiro, bet no AS Virši-A ar kuru viņam ir līgums par reklāmas pakalpojumu veikšanu, Briedis saņēmis 24 030 eiro. Vēl Briedis saņēmis 1110 eiro pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, bet no Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra - 250 eiro. Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments viņam pārskaitījis 34 eiro.

Brieža pagājušā gada deklarācija liecina, ka bezskaidrā viņš dažādās bankās uzkrājis 367 859 ASV dolārus (329 740 eiro) un 238 459 eiro, līdz ar to kopumā bokseris uzkrājis 568 199 eiro.

Brieža īpašumā ir zeme un ēka Olaines pagastā, bet viņam nepieder neviens transportlīdzeklis.

Briedim pērn tāpat kā 2017.gadā nav deklarētas parādsaistības, kuru apmērs pārsniedz 20 minimālās mēnešalgas. Tāpat Briedis pērn nav izsniedzis aizdevumus.

 

Top komentāri

Itamars Toledano
Ir pusmiljons, vajadzēs miljonu. Būs miljons vajadzēs divus, un tā līdz kapam. Tieši tāds ir šīs zemes zvēru dzīves ceļš. Gudrs DOMĀTU, kā šo pusmiljonu nabagiem izdalīt, un tādējādi savu dzīvi kam DERĪGU padarīt, stulbs - līdz tam neaizdomājas.
Nodokļu maksātājs
N
Nesaprotama mums tā sociālā valsts. Nabagie uztur bagātniekus. Priekš kam nodokļu maksātāji iztērēja 1100 pabalstam, kāds varētu paskaidrot?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi