Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Brāļiem Dukuriem neizdodas tikt uz pjedestāla Altenbergā

Altenbergā (Vācija) notiekošā Pasaules kausa posma sacensībās skeletonā brāļiem Dukuriem piektdien neizdevās tikt uz goda pjedestāla. Sezonas līderis Martins Dukurs ieguva piekto vietu, bet viņa brālis Tomass palika sestajā vietā.

Pirmajā braucienā otro labāko rezultātu uzrādīja Tomass Dukurs, bet kopvērtējuma līderis Martins Dukurs palika tikai 15.vietā. Labāko rezultātu pirmajā braucienā sasniedza kanādietis Džefs Peins. Tomasa sasniegtais laiks (58,35 s) atpalika no kanādieša rezultāta par 0,11 sekundēm. Pašreizējam līderim Pasaules kausa kopvērtējumā Martinam Dukuram pirmais brauciens izvērtās neveiksmīgi. Lai arī būtiskas kļūdas nepieļāva, ātrums nebija pietiekams, lai cerētu uz labu rezultātu - 15.vieta un 0,77 sekundes aiz līdera.

Otrais brauciens visu būtiski mainīja. Martins Dukurs sasniedza braucienā otro labāko laiku (57,89 s), kas summā ļāva pakāpties uz piekto pozīciju. Martins Dukurs braucienu veica krietni sliktāk un uzrādīja vien desmito laiku (58,65 s), kas viņu no otrās vietas atbīdīja uz sesto.

Negaidīti uzvarēja vācietis Mihi Halilovičs, kurš pēc pirmā braucina bija tikai astotais, taču otrajā braucienā sasniedza labāko laiku (57,78 s). Krievs Aleksandrs Tretjakovs atpalika 0,21 sekundi un ierindojās otrajā vietā, bet trešais bija vācietis Franks Rommels (+0,24 s). Martins atpalika 0,51 sekundi, bet brālis Tomass - 0,61 sekundi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi