Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Briedim Maskavā paredz drošu uzvaru, Supersērijas finālā būs cīņa līdz pēdējam

21. jūlija vakarā Mairis Briedis aizvadīs savas profesionālās boksa karjeras 25. cīņu, Maskavā sacenšoties ar francūzi Brendonu Delorjē. Sporta totalizators Betsafe par spīti ziņām par Brieža savainojumu uzskata latvieti par milzīgu šīs cīņas favorītu. Pavisam citāds bukmeikeru noskaņojums ir par tajā pašā vakarā gaidāmo Supersērijas finālu starp Oleksandru Usiku un Muratu Gasijevu – tajā tiek paredzēta līdzvērtīga cīņa.

Mairis Briedis janvārī aizvadīja savas karjeras lielāko cīņu un parādīja izcilu sniegumu pret nepārspēto ukraini Oleksandru Usiku, taču ar to tomēr izrādījās par maz – pēc izturētiem 12 raundiem tiesnešu vērtējumā par uzvarētāju tomēr tika atzīts Usiks, kamēr Briedis cieta savu pirmo zaudējumu karjerā. Līdz ar šo neveiksmi sekoja neskaidrība par nākotni, pavīdēja pat bažas, vai Briedis maz vēlas turpināt boksēties augstākajā līmenī.

Briedis Maskavā cīnīsies ar 25 gadus veco franču bokseri Brendonu Delorjē, kuram tā būs pirmā cīņa ārpus Francijas. Delorjē var lepoties ar bilanci 11-1-1, taču viņa pretinieku sarakstā pazīstamus uzvārdus velti meklēt. Neapšaubāmi ka, Briedis būs viņa spēcīgākais pretinieks.

Lai arī Briedis medijiem norādījis, ka šobrīd nav vislabākajā sportiskajā formā un uzskata sevi tikai par 60% gatavu cīņai, sporta totalizatora Betsafe bukmeikeri tik un tā novērtē viņu kā milzīgu cīņas favorītu. Koeficients uz to, ka Briedis izcīnīs uzvaru, ir praktiski minimālais 1.03, kamēr francūža iespējas ļoti skaļi pieteikt sevi boksa sabiedrībā novērtētas ar koeficientu 15.00.

Brieža cīņa nebūs vakara galvenā izrāde Maskavā – viņa spēkošanās ar relatīvi nezināmo franču bokseri tomēr tiek uzskatīta kā sava veida atgriešanās ritmā un atgūšanās pēc zaudējuma Usikam. Briedim turklāt būs ļoti laba iespēja pavērot, kur viņš varētu būt ticis, ja būtu pārspējis Usiku, proti, vakara galvenais mačs Maskavā gaidāmajā cīņu šovā būs Usika un Murata Gasijeva sacenšanās Supersērijas finālā. Uz abu cīņu priekšlaicīgiem iznākumiem Betsafe bukmeikeri sagatavojuši īpašas prognozes. Gasijeva un Brieža uzvara ar nokautu, tehnisko nokautu vai pēc diskvalifikācijas novērtēta ar koeficientu – 10.00

Ne Usiks, ne Gasijevs savā karjerā vēl nav cietuši zaudējumus. Usiks uzvarējis visās 14 cīņās, kamēr Gasijevs ne reizi nav pārspēts 26 cīņās. Viņu savstarpējais duelis tika sagaidīts ar vairākām organizatoriskām problēmām, abas puses ilgi strīdējās par cīņas norises vietu, pēc tam patraucēja Usika savainojums, taču visām runām tuvojas gals, un sestdienas vakarā galdā tiks likti visu četru galveno boksa organizāciju čempiona tituli, noskaidrojot universālo čempionu.

Usika un Gasijeva cīņa tiek sagaidīta kā īpaši intriģējoša. Lai arī pirms Supersērijas sākuma, vēl pirms ceturtdaļfināliem, par galveno favorītu tika uzskatīts Usiks, Gasijeva iespaidīgais sniegums un pretinieka atgūšanās no traumas likusi bukmeikeriem pārskatīt savas prognozes, un šobrīd abu bokseru izredzes tiek vērtētas pilnīgi vienādi – ar koeficientu 1.88.

 

Top komentāri

Juhaidijs
J
Supersērijas finālā būs cīņa līdz pēdējam ... elpas vilcienam (???)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi