Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Briedis: Bija doma - ja uzvarēšu Usiku, beigšu boksu

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis ceturtdienas rītā intervijā LNT raidījumā 900 sekundes atklāja, ka, ja būtu Pasaules boksa supersērijas pusfinālā uzvarējis ukraini Oleksandru Usiku, tad, iespējams, noslēgtu savu boksera karjeru, finālā nemaz necīnoties. Kā zināms, latvietis šajā ārkārtīgi līdzīgajā cīņā piekāpās pēc punktiem.

Šādas domas viņam bijušas, jo karjeras laikā bijis daudz traumu, tomēr nu Briedis "patinis atpakaļ domas" un "vēl daži gadi būs jāpasvīst".

Nometnē pirms cīņas ar Usiku Briedim traucējušas divas traumas, tādēļ pats bokseris uzskata, ka varējis sagatavoties vēl labāk. Turklāt cīņas laikā par sevi likusi manīt vēl trešā trauma. "Tas arī bija lūzuma punkts piektajā raundā, bet saņēmos un noturēju līdz divpadsmitajam raundam." Bokseris uzskata, ka ar treniņnomentnē Spānijā sasniegto formu būtu varējis parādīt vēl labāku sniegumu.

Briedis pastāstīja, ka vēl nav fiziski atkopies no 27. janvārī aizvadītās cīņas, un tikai nupat atsāks trenēties. Viņš atklāja, ka 95% viņa pašreizējās komandas ir ar mieru turpināt darboties tālāk, bet "iespējams, kaut kas mainīsies, ņemsim kādus papildspēkus."

Latvietim jau izteikti pirmie piedāvājumi nākamajām cīņām, tomēr viņa prioritāte ir zaudētās Pasaules Boksa padomes (WBC) jostas atgūšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi