Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Briedis cīnījās par divām jostām, Rīgā atgriezās ar vienu

Lai gan Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis sestdien Vācijas pilsētā Dortmundē pret mājinieku Marko Huku cīnījās uzreiz par divām čempionu jostām - Pasaules Boksa padomes (WBC) pirmā smagā svara kategorijā un mazāk prestižo Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) titulu, otra, iespējams, varētu palikt vācieša īpašumā, ziņo šīs valsts mediji.

Marko Huka (īstajā vārdā Muamers Hukičs) brālis un menedžeris Kenans atklājis, ka IBO tituls tomēr varētu palikt ģimenē, raksta welt.de

Kā apgalvo Huka menedžments, Briedis nav samaksājis IBO prasīto summu un "nav vēlējies" mazāk prestižo jostu. Tas nozīmē, ka teorētiski tā pat pēc sakāves varētu palikt Huka īpašumā.

Brieža pārstāvis Raimonds Zeps Diena.lv apstiprināja, ka latvieša komanda nav samaksājusi summu, kas prasīta par mazāk prestižo jostu. Komanda tuvākajā laikā sarunās ar IBO noskaidros, vai un kā pie tās tomēr vēl iespējams tikt. "Tehniski cīņa notika pēc IBO noteikumiem un Briedis tajā cīnījās arī par IBO jostu, ko varētu nosaukt par piekto prestižāko aiz lielā četrinieka [WBA, WBO, WBC un IBF]. Tomēr mēs pirms cīņas nesamaksājām IBO prasīto summu. Mums vēl pašiem jāsaprot, vai tas ir nepieciešams un tā vērts, jo izcīnītais WBC tituls ir daudz prestižāks."

Zeps nemin konkrētu summu, bet vācu puse norāda, ka parasti tie ir 3% no cīņas ienākumiem.

Šogad maijā cīņā par WBC Sudraba jostu Brieža pērn Rīgā uzvarētajam nigērietim Olanrevaju Durodolam pretinieku laukumā jātiekas ar krievu Dmitriju Kudrjašovu un teorētiski šī dueļa uzvarētājam būtu jākļūst par nākamo latvieša pretinieku.

"Šī cīņa, iespējams, nenotiks. Tur iet smagas pārrunas, jo Kudrjašovs gatavojas, bet Durodols patlaban nav formā, viņi ar daudz ko nevar tikt skaidrībā," ziņu aģentūrai LETA atklāja Brieža treneris Sandis Kleins, paužot, ka Briedis uzreiz pēc dueļa sazvanījies ar WBC prezidentu Maurisio Sulaimanu, tomēr nekas konkrēts par nākotni nav ticis pārrunāts.

Top komentāri

Karlis - Karlina
K
Malacis Mairi! Luk, kas nes Latvijas vardu pasaule ar savu darbu, drosmi, darba spejam, bet ne debilie, idiotiskie, alkatigie, egoistiskie Latvijas smirdiegie, degradetie prezi, ministri, ieredni, diplomati, Saeimas 100 idioti, kuri katru dienu piesmej Latvijas valsti un apzog, un iznicina latvieus tautu, lai sie nekaunigie, alkatigie izdzimteni prezidenti, ministri, ieredni, dplomati, deputati varetu dzivot parpilniba un bezrupiba uz Latvijas valsts un latvieus tautas rekina ko ari sie kretini dara visus pedejos 26. gadus. Latvijas vadiba ir lielakais ienaidnieks latvijas valstij un latviesu tautai un to mes redzam visus pedejso 26, gadus, tikai vini baida tautu ar krievu iebrukuma, lai pasi uz si rekina varetu neierobezoti zagt, aplaupit latvieus tautu, kura, lielakadal, dzivo nabadziba, pusbada. Ka tas var but, ka Latvija pensionariem par muza darbu ir neicigas pensijas 200- 300 eiro/menesi, bet kaut kadiem idiotiem prezidnetiem pensija ir 3000 eiro menesi?
Dzintris Akmenis
D
Ja summa nepārsniedz nedārga lietota auto cenu, es padomātu :) Tituls ir tituls
MM
M
"Biļetes cena brauciena cenā nav iekļauta." Apmēram pēc tādas pašas loģikas jāmaksā par jostu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi