Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Bukmeikeri Kambalam atgriešanās cīņā boksā paredz uzvaru ar nokautu

Sestdien, 23. martā, Arēnā Rīga norisināsies cīņu šovs LNK Fight Night 11, kurš izpelnījies īpašu interesi spēcīgā dalībnieku sastāva dēļ. Savas iemaņas ringā demonstrēs ne tikai kikbokseris Zaurs Džavadovs, bet arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala, kurš atgriezīsies profesionālajā boksā pēc 11 gadu pārtraukuma. Sporta totalizatora Betsafe bukmeikeri prognozē, ka Kambalam atgriešanās cīņa būs ar pārliecinošu uzvaru.

Kaspars Kambala Latvijas sportā ieņem īpašu vietu, viņa fiziskie dotumi ļāvuši izcelties gan basketbola laukumos, kur Kambala lieliski spēlēja NCAA un Eirolīgā, gan arī boksa ringā, kur četrās profesionālajās cīņās Kambala guvis trīs uzvaras un vienreiz cīnījies neizšķirti, proti, zaudējumu vēl nav cietis. Kambalas sakarā, protams, grūti nepieminēt viņa paša atklātos faktus par savu vētraino jaunību un aizliegto vielu  lietošanu, taču šajā pavasarī Kambala Latvijas sportā par sevi atgādināja citā veidā – kopā ar basketbola komandu Jūrmala/Betsafe viņš aizvadīja savu atvadu spēli un pavisam drīz vienojās par atgriešanos boksa ringā.

Kambala sestdien Arēnā Rīga sacentīsies ar Baltkrievijas bokseri Aļaksandru Ņihaičuku, kurš ar nekādiem lieliem panākumiem un uzvarām savā karjerā nav izcēlies. Ņihaičuks ir krietni jaunāks nekā 40 gadus vecais Kambala, taču jāņem vērā, ka baltkrievu bokseris tika īpaši aicināts uz cīņu pret Kambalu. Attiecīgi Betsafe bukmeikeri prognozē, ka Kambalam šajā cīņā būtu jābūt krietni pārākam, tiesa, ar atgriešanās cīņām vienmēr situācija nav tik skaidra, un iespēja, ka Kambalas plāni piedzīvo sāpīgu triecienu un viņš zaudē šajā cīņā, saņēmusi koeficientu 4.85.

Kambalas menedžeris Kristaps Zutis medijiem atklāja, ka Kaspara uzdevums būs izjust ringa atmosfēru, nodemonstrēt savas prasmes un  iesildīties nākamajām cīņām, tāpēc ātrs nokauts nav izvirzīts kā galvenais uzdevums. Zutis gan arī ļoti slavēja Kambalas sitiena spēku, un Betsafe bukmeikeri piedāvā koeficientu 1.55, ka bijušais Latvijas basketbola izlases centrs uzvarēs ar nokautu.

Cīņu šovā Rīgā,  šoreiz sapulcināts ļoti spēcīgs dalībnieku sastāvs, un piesaistīts arī kikbokseris Zaurs Džavadovs. Viņam būs titulcīņa ar slovāku Jozefu Kolodzeju, un arī viņam Betsafe bukmeikeri paredz uzvaru savu līdzjutēju priekšā, pretējo variantu nosaucot par visai lielu pārsteigumu (koeficients 4.85). Savukārt iespēja, ka Zaurs izcelsies ar nokautu, ir ar koeficientu 1.60.

Džavadovs pirms cīņas Betsafe pastāstīja, ka apzinās savu kā favorīta statusu, taču cīņu par WKN Eiropas čempiona titulu uztver ļoti nopietni un sagaida, ka arī viņa pretinieks cīnīsies līdz pēdējam: „Protams, priecāšos par uzvaru par nokautu, taču to paveikt nebūs viegli. Uzskatu šo cīņu par jaunu pakāpienu savā karjerā, tā ir jauna organizācija un jauns tituls.”

Galvenais cīņu šovs Rīgā, protams, gaidāms jūnija vidū, kad Supersērijas pusfinālos sacentīsies Mairis Briedis un Kšištofs Glovackis, kā arī Endrjū Tabiti un Juniers Dortikoss. Taču Kambalas atgriešanās var izrādīties katalizators, lai attiecīgu uzmanību saņemtu arī pārējie cīņu sporta pārstāvji, kuriem šoreiz jārēķinās ar plašu līdzjutēju loku Arēnas Rīga tribīnēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi