Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Cēsu alus volejbolisti apņēmušies iegūt vismaz trešo vietu Latvijas čempionātā

"Cēsu alus" volejbola komanda ir apņēmusies iekļūt trijniekā Latvijas čempionāta ieskaitē un sola izrādīt nopietnu pretestību arī galvenajiem favorītiem.

"Cēsu alus" volejbolistus 2008./2009.gada sezonā galvenā trenera amatā vadīs Aigars Birzulis, kurš trešdien žurnālistiem apliecināja komandas gatavību cīnīties par izvirzīto mērķu sasniegšanu. Komanda labāko formu sasniegs līdz izslēgšanas spēļu turnīram, un par vienu no galvenajiem uzdevumiem tiek uzskatīta nepieciešamība rādīt skatītājiem interesantu un skaistu spēli, stāstīja Birzulis.

"Kā pretinieks nebūsim ērts nevienai komandai. Ne igauņiem "Schenker" līgā, ne citiem," teica Birzulis.

Komplektējot komandu, "Cēsu alus" orientējies uz Latvijas volejbolistiem, bet ārzemnieku piesaistīšanu pašreizējos apstākļos Birzulis neuzskata par nepieciešamu. Komandu ir papildinājuši vairāki jauni volejbolisti, no kuriem īpaši tika atzīmēts Hermans Egleskalns. "Cēsu alus" komandas vadītāja Kaspara Timermaņa vērtējumā Egleskalns ir viens no labākajiem Latvijas jaunajiem volejbolistiem, kas noteikti pastiprinās komandu.

Jau piekto gadu "Cēsu alus" komandu atbalstīs a/s "Cēsu alus". Sadarbības līgumu pagarinājumu trešdien apstiprināja a/s "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone-Zatlere un SK "Cēsis" valdes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs.

Lai stiprinātu "Cēsu alus" volejbolistu apņēmību cīņā par vietu Latvijas čempionāta trijniekā, Sietiņsone-Zatlere trešdien noslēdza publiskas derības ar laikraksta "Diena" sporta nodaļas vadītāju Arturu Vaideru. Ja "Cēsu alus" iekļūs triju labāko komandu vidū, "Diena" komandas panākumu atspoguļošanai veltīs avīzes atvērumu, bet, ja komandas mērķis paliks nesasniegts, Vaidera īpašumā nonāks 108 litri Cēsu alus.

Ar dažiem spēlētājiem "Cēsu alus" vēl risina sarunas par līguma noslēgšanu, taču pamatā komandas komplektāciju jau var uzskatīt par noslēgtu, norādīja Timermanis. Precīzs "Schenker" Baltijas līgas sezonas sacensību kalendārs vēl nav zināms, taču sagaidāms, ka tas tiks darīts zināms oktobra sākumā preses konferencē.

Noslēdzot gatavošanos sezonas sākumam, "Cēsu alus" sestdien un svētdien piedalīsies pārbaudes turnīrā. Mājinieku pretinieki Cēsīs būs Igaunijas TTU, "Ezerzeme/DU" un "Elvi/Kuldīga".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi