Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Daiļlēcēja Patrika apmierināta ar savu startu Parīzes olimpiskajās spēlēs

Latvijas sportiste Džeja Delanija Patrika ir apmierināta ar ieņemto 22.vietu Parīzes olimpisko spēļu sacensībās daiļlēkšanā no desmit metru torņa, sarunā ar žurnālistiem atzina Patrika.

Jau ziņots, ka Patrika priekšsacīkstēs piecos lēcienos iekrāja 259,30 punktus, kas deva 22.vietu 29 lēcēju konkurencē.

"Šobrīd emocijas liek par sevi manīt, šobrīd runāt par savu olimpisko startu - neviens nespēj tam sagatavot," ar asarām acīs teica sportiste.

"Esmu apmierināta ar rezultātu. Es neskatījos uz rezultātu vai ieņemto vietu, pat nav ne jausmas kādā vietā noslēgšu kvalifikāciju. Esmu ļoti priecīga par lēcieniem, kurus izdevās izpildīt. Daudz strādāju pie lēcieniem un esmu lepna par to, kā izpildīju tos," turpināja Patrika.

Pēc pirmā lēciena Patrika ar 63,00 punktiem ieņēma augsto astoto vietu, pēc otrajā lēcienā pievienotajiem 40,00 punktiem noslīdēja uz 23.vietu, trešajā lēcienā iegūtie 55,50 punkti Latvijas pārstāvei ļāva pakāpties uz 20.pozīciju, ceturtajā lēcienā pievienotie 59,20 punkti jau deva 18.vietu kopvērtējumā, bet noslēdzošajā lēcienā iegūtie 41,60 punkti lika atkāpties četras ailītes zemāk.

"Otrajā lēcienā nedaudz pārāk daudz domāju, tāpēc nespēju noturēt pienācīgi stāvēšanu uz rokām, kas lika pazaudēt pāris punktus. Pēdējo lēcienu noslēdzu nedaudz ātrāk kā parasti to daru, jo sanāca pārāk augsts lēciens. Neesmu pie tā pieradusi," skaidroja daiļlēcēja.

Patrika dzīvo un trenējas ASV, kur arī absolvēja studijas koledžā. Viņa atklāja, ka pēc olimpiskajām spēlēm, iespējams, neturpinās sportistes karjeru.

"Šīs varētu būt bijušas manas pēdējās sacensības. Tas ir labs veids kā noslēgt visu. Negribu teikt, ka nekad neatgriezīšos sportā, taču jūtos labi, noslēdzot visu uz šīs nots," piebilda sportiste.

Ar sportisti un daiļlēkšanu Latvijā plašāk iespējams iepazīties augusta Sporta Avīzes numurā, kas no otrdienas pieejams labākajās preses tirdzniecības vietās.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi