Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Daugaviņa atgriešanās laukumā palīdz pārtraukt zaudējumu sēriju

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien laukumā atgriezās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Otavas Senators komanda pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Daugaviņš aizvadīja pirmo maču pēc četru spēļu izlaišanas, bet Senators komanda ar rezultātu 8:4 (1:2, 4:1, 3:1) savā laukumā uzvarēja Pitsburgas Penguins hokejistus.

Daugaviņš, kurš vienības sastāvā tika iekļauts centra uzbrucēja Zenona Konopkas vietā, laukumā pavadīja astoņas minūtes un 30 sekundes, kas bija otrs mazākais spēles laiks komandā.

Sev atvēlētajā laikā latvietis veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients palika neitrāls.

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās kapteinis Dāniels Alfredsons, bet pie vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm tika Milans Mihaleks.

Savukārt Penguins labā divus vārtus guva Mets Kuks.

Daugaviņš šosezon laukumā devies 60 spēlēs, gūstot četrus vārtus un veicot sešas rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -4.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Senators ar 86 punktiem 76 spēlēs saglabāja septīto vietu, bet Penguins hokejisti ar 98 punktiem 74 mačos atrodas konferences ceturtajā pozīcijā un sev jau ir nodrošinājuši vietu Stenlija kausa izcīņā.

Senators turpina cīnīties par Ziemeļaustrumu divīzijas pirmo vietu, ko pašlaik ar 89 punktiem 74 cīņās ieņem pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvēji Bostonas Bruins. Kā ziņots, divīziju līdervienības sezonas izskaņā automātiski ieņems pirmās trīs pozīcijas konferencē. Tomēr tagad arī Otavas klubam jāsākas satraukties par palikšanu Stenlija kausa zonā, jo devītajā vietā esošajai Vašingtonas Capitals vienībai ir tikai par četriem punktiem mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi