Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Devītais Stipro skrējiens fotogrāfijās

Svētdien, 28.maijā, svelmainos laikapstākļos noslēdzies Betsafe Stipro skrējiens. Abās dienās pavisam kopā uz starta izgāja un savu spēku pārbaudīja vairāk kā četri tūkstoši dalībnieku.

Skrējiena otrajā dienā 9 kilometru distanci veica vairāk kā 710 vīrieši un 275 sievietes, bet garāko – 12 kilometru distanci Elites grupā noskrēja 100 vīrieši, 20 sievietes un 60 komandas.

Betsafe Stipro skrējienā visātrāk 9 km finiša līniju sasniedza Vita Vilciņa, aiz viņas palika Madara Ansone, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Inese Kokorēviča. Vīriešu konkurencē ātrākais izrādījās Valdis Užuls, kā otrais šoreiz trasi pabeidza Kaspars Kalnbērzs, bet trešais palika Mārtiņš Treijs.

Elites grupā vīriešu konkurencē ātrākais izrādījās Betsafe Stipro skrējiena ilggadējais dalībnieks Artjoms Rekuņenko, kurš pēc apbalvošanas atzina, ka tā viņam esot bijusi ļoti svarīga uzvara. Artūrs Pauliņš no līdera atpalika par sešām minūtēm, savukārt trešais - Mihails Lazouskis no Baltkrievijas. Starp dāmām uzvara pienācās baltkrievietei Tatjanai Pekhseravai, kura aiz sevis atstāja Kristīni Kuznecovu, kā arī vairākkārtējo skrējiena uzvarētāju Ingu Dauškāni.

Spītējot karstumam un dubļiem trasei, visspēcīgākais starp teju 60 komandām izrādījās Klondaika Alūksne četrinieks, kas uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa jau otro gadu pēc kārtas. Sudraba godalga Stop drugs skrējējiem, bet NBS Patria OCR Team bronza.

Arī šogad tāpat kā visus iepriekšējos tika suminātas un uz pjedestāla aicinātas komandas dažādās nominācijās. Par šī gada stiprāko pašvaldību kļuva Kārsavas novads, stiprākā augstskola – Valsts policijas koledža, bet par stiprāko uzņēmumu Elites grupas uzvarētājkomanda – Klondaika Alūksne.

Atgādinām, ka 27. maijā par pirmo piecu kilometrus trases – Izlūku skrējiena absolūto uzvarētāju kopvērtējumā apbalvoja Lauru Riekstu, aiz viņas finišā par minūti atpalika Lāsma Dzene, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Sabīne Veisa. Vīriešu konkurencē ātrākais izrādījās Sandis Kižlo, kurš trasi veica vien 17 minūtēs un 49 sekundēs. Kā otrais Kārlis Ozoliņš, bet bronzas medaļa kaklā tika kārta Ivaram Jonānam.

Starp komandām 9 kilometrus un turpat 33 šķēršļus vai to kombinācijas visātrāk veica VP Latgale RP1 skrējēji, savukārt otrajā vietā ierindojās NBS sauszemes kājnieku brigādes ļaudis, kas Betsafe Stipro skrējienā zem nosaukuma Vienotībā spēks. Labāko trijnieku šajā grupā noslēdza Valsts Robežsardzes koledžas studenti. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi