Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Džudistam Borodavko sudrabs Tjumeņas Grand Slam posmā

Latvijas džudo cīkstonis Jevgēņijs Borodavko svētdien izcīnīja sudraba medaļu Krievijā notiekošajā Tjumeņas Grand Slam posmā.

Cīnoties svara kategorijā līdz 100 kilogramiem, Latvijas sportists vispirms pirmajā cīņā pārspēja Uzbekistānas džudistu Sojibu Kurbonovu, bet pēc tam pārspēja arī vācieti Karlu Ričardu Freju.

Līdz ar to Borodavko uzvarēja C grupā, bet pēc tam pusfinālā pieveica arī Leisu Bujakubu no Alžīrijas, taču finālā bija spiests piekāpties Zviedrijas pārstāvim Martinam Pacekam, tiekot pie sudraba.

Tikmēr svara kategorijā līdz 90 kilogramiem Aigars Mīlenbergs pirmajā cīņā pārspēja irāni Amiru Gasemi Nejadu, bet pēc tam bija pārāks arī pār vācieti Marku Odentālu. Tiesa, cīņā par uzvaru grupā latvietis piekāpās krievam Husenam Halmurzajevam.

Tomēr Mīlenbergs sasniedza gandarījuma turnīru, kura pirmajā kārtā pārspēja Zviedrijas atlētu Jūakimu Dvarbiju, bet cīņā par bronzu piekāpās Kazbekam Zankišijevam, sacensības noslēdzot dalītā piektajā vietā.

Tikmēr pārējie Latvijas džudisti šajā posmā - Konstantīns Ovčiņņikovs (svarā līdz 81 kilogramam), Artūrs Ņikiforenko un Vladimirs Osnačs (virs 100 kilogramiem) - cieta neveiksmes jau savās pirmajās cīņās.

Savukārt Polijas pilsētā Vroclavā notiekošajā Eiropas kausā junioriem svarā virs 100 kilogramiem Ralfs Rūsiņš cieta neveiksmi jau pirmajā cīņā, taču sasniedza gandarījuma turnīru, kur pirmajā kārtā pieveica poli Kšištofu Zalečniju, bet pēc tam piekāpās Izraēlas pārstāvim Vjačeslavam Obedinam, samierinoties ar dalītu septīto vietu. Tikmēr svarā līdz 81 kilogramam ne Dāvim Dūdam, ne Germanam Žukovam neizdevās pārvarēt apakšgrupu sacensības.

Tikmēr Vācijas pilsētā Zindelfingenē notiekošajā Eiropas kausā svara kategorijā līdz 81 kilogramam džudisti Filips Mikuckis un Artemijs Naumovs nespēja pārvarēt apakšgrupu kārtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi