Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Federers astoto reizi triumfē Halles turnīrā

Šveices tenisists Rodžers Federers svētdien astoto reizi savas karjeras laikā triumfēja Halles ATP World Tour 500 sērijas turnīrā

Federers, kurš šī turnīra astotdaļfinālā ar 6-3, 7-5 pieveica latviešu labāko tenisistu Ernestu Gulbi, sīvā titula cīņā ar 7-6 (7:1), 6-4 pārspēja Andreasu Sepi no Itālijas.

"Tas ir īpašs moments uzvarēt šeit astoto reizi, gatavojoties Vimbldonas turnīram," pauda Federers pēc sava desmitā Halles turnīra fināla.

Pirms tam pasaules otrā rakete ceturtdaļfinālā ar 6-0, 7-6 (7:1) uzvarēja Florianu Maieru no Vācijas, bet pusfinālā ar 7-6 (7:3), 7-6 (7:4) pārspēja ar astoto numuru izlikto horvātu Ivo Karloviču.

Pašlaik 33 gadus vecais Federers, uzvarot Halles turnīrā, izcīnīja savu ceturto titulu šosezon, bet 15.titulu karjerā un trešo pēc kārtas uz zāles seguma. Zīmīgi, ka Federers nevienā citā turnīrā nav uzvarējis tik daudz reižu kā Hallē. Septiņus panākumus 17 Grand Slam titulu īpašnieks panācis vien Vimbldonā.

Šveicietis šogad uzvarējis Brisbenas un Stambulas ATP World Tour 250 turnīros, kā arī Dubaijas ATP World Tour 500 turnīrā. Savukārt Austrālijas atklātajā čempionātā tenisists izstājās trešajā kārtā, bet Francijā ceturtdaļfinālā piekāpās tautietim Stanam Vavrinkam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi