Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Finālā Viljamsa pret Enēnu

Sezonas pirmā Grand Slam turnīra - Australian Open finālā tiksies pasaules ranga līdere Serēna Viljamsa un bijusī pirmā rakete Žistīne Enēna.Pašreizējā čempione Viljamsa finālā iekļuva ne bez grūtībām. Sīkstu pretestību viņai izrādīja turnīra 16.numurs Na Li. Viljamsa uzvarēja ķīnieti divos setos, taču abas reizes bija nepieciešams taibreiks - 7:6(4) un 7:6(1).

Jāatzīmē, ka Viljamsa spēli aizvadīja ar pamatīgi nosaitētu labās kājas augšstilbu, stingra saite bija arī ap kreiso ceļgalu.Viljamsai šis būs piektais fināls Australian Open. Iepriekšējās četrās finālspēlēs viņa uzvarēja un šobrīd ir soļa attālumā no sava piektā titula Melburnā. Finālā viņu gaida ļoti nopietna pretiniece. Bijusī pasaules ranga līdere Enēna turnīru aizvada stabili un pārliecinoši. Pusfinālā viņa 51 minūtes laikā izrēķinājās ar turnīra lielākā pārsteiguma autori Dženu Dzje no Ķīnas - 6:1 un 6:0.Beļģietei šis ir tikai otrais turnīrs pēc 18 mēnešu ilga pārtraukuma. Septiņkārtējā Grand Slam turnīru uzvarētāja Enēna triumfēja Australian Open 2004.gadā, kad finālā pārspēja savu tautieti Kimu Klijstersu. Vēl reizi viņa tikusi līdz finālam: 2006.gadā Enēna zaudēja Amelī Moresmo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Rīgas maratonā uzvar gruzīns un somiete

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien "Rimi" Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi