Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ganas futbolisti pēc neizšķirta ar Austrāliju izvirzās vadībā D grupā

Par Pasaules kausa izcīņas finālturnīra D grupas turnīra tabulas līderiem kļuvuši Ganas izlases futbolisti. Sestdien viņi nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Austrālijas un ir vienīgā no četrām šīs grupas komandām, kas līdzšinējās divās spēlēs nav piedzīvojusi zaudējumus. Šī bija jubilejas simtā Āfrikas valstu izlašu spēle Pasaules kausa finālturnīros.

Austrālijas futbolistiem izdevās izvirzīties vadībā 11.minūtē. Pēc Breskiano izpildītā brīvsitiena Ganas vārtsargs Kingsons nenofiksēja bumbu, tā atlēca viņam priekšā, un, aizsargu netraucēts, Brets Holmens to ieraidīja vārtos.Izlīdzinājumu Ganas futbolisti panāca 15 minūtes vēlāk. Austrālietis Kjūels bumbu uz vārtu līnijas apturēja ar padusi, un mača galvenais tiesnesis itālietis Roseti to kvalificēja kā spēli ar roku – sarkanā kartīte un 11 metru soda sitiens, ko realizēja Asamoa Gjans. Viņam šīs bija jau otrā realizētā “pendele” turnīrā.Turpinājumā Ganas izlase izmantoja skaitliskā vairākuma priekšrocības un uzbrukuma bīstamāk. Labākā iespēja panākt 2:0 viņiem bija priekšpēdējā minūtē, kad Austrālijas izlases vārtsargs Švarcers glāba pēc slīpa Boatenga raidījuma.Otrā puslaika pirmajā daļā abām komandām īpaši daudz iespēju mainīt rezultātu nebija. Toties puslaika vidū minūtes laikā ar bīstamiem sitieniem apmainījās Čiperfīlds un Gjans, un nākamo desmit minūšu laikā vārtu gūšanas situācijas izveidojās te pe vieniem, te pie otriem vārtiem. Īpaši izcēlās Kingsons, kurš izglāba savu komandu pēc Vilkšīra un Kenedija sitieniem no tuvas distances.Arī pamatlaika izskaņā iespējas nodrošināt uzvaru bija abām komandām, taču raidījumi nebija sekmīgi.D grupas otrās kārtas pirmajā spēlē piektdien Serbija ar 1:0 uzvarēja Vāciju. Pēc divām kārtām Ganai ir četri, Vācijai un Serbija pa trim, bet Austrālijai viens punkts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pasaules kausa izcīņa, D grupa

Gana – Austrālija 1:1 (1:1)

Vārti: Gjans (26., 11 m) – Holmens (11.)
Brīdinājumi: Adi, Mensahs, Anans – Mūrs
Noraidījums: Kjūels (24.)
Statistika: sitieni pa vārtiem (vārtos) - 22 (6) : 8 (5), pārkāpumi - 22:18, aizmugures - 2:2, stūra sitieni - 6:1, bumbas kontrole - 50% : 50%.

Gana: Kingsons, Pentsils, Mensahs, Adi, Sarpejs, Anans, Asamoa (Muntari, 77.), Ajū, Boatengs (Amoa, 88.), Gjans, Tagoe (Ovusu-Abejie, 56.)
Austrālija: Švarcers, Neils, Mūrs, Holmens (Kenedijs, 68.), Vilkšīrs (Rukavica, 85.), Breskiano (Čiperfīlds, 66.), Kalina, Valeri, Emertons, Kjūels, Kārnijs
Galvenais tiesnesis: Roberto Roseti (Itālija)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi