Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Grigorjevas konkurente Tražukova pēc zaudētas bronzas cīņas saņēmusi lamas un sitienus

Krievijas brīvā stila cīkstone Inna Tražukova, kura Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs ieņēma piekto vietu svara kategorijā līdz 63 kilogramiem, pēc sava starta apsūdzēja Krievijas Cīņas sporta federācijas prezidentu Mihailu Mamiašvili fiziskā vardarbībā.

Sportiste, kura ceturtdien cīņā par bronzas medaļu zaudēja polietei Monikai Mihalikai, laikrakstam "Sports-ekspress" sacīja, ka pēc zaudētās cīņas Mamiašvili viņai divas reizes iesitis pa seju.

"Mamiašvili pēc cīņas mani sagaidīja, izturējās ļoti rupji, lamājās un divas reizes iesita pa seju. Tas viss notika liecinieku klātbūtnē," sacīja sportiste, kura arī apgalvo, ka federācijas prezidents bijis piedzēries.

Tražukova solīja, ka pēc atgriešanās dzimtenē viņa plāno ar iesniegumu vērsties prokuratūrā. "Vērsīšos attiecīgajās instancēs, kā arī par Mamiašvili rīcību informēšu Krievijas sporta ministru (Vitāliju Mutko). Es taču neesmu verdzībā, lai pēc zaudētas cīņas ar mani tā izrīkotos. Mani pazemoja citu cilvēku klātbūtnē. es vēlos to pārtraukt, lai nākotnē no Mamiašvili neciestu citas sportistes," solīja Tražukova.

Tikmēr Mamiašvili neslēpa, ka ar Tražukovu viņam bijusi nopietna saruna. "Ko gan citu, lai sportiste saka pēc tādas cīņas? Inna Tražukova sacensībās neparādīja raksturu un cīņas aizvadīja ļoti neprasmīgi. Mūsu sarunā izskanēja skarbi vārdi. Viņa ir sportiste un ir atbildīga par savu rezultātu. Viņai vajadzēja nostartēt sekmīgāk, taču cilvēks nemaz negribēja cīnīties un uzdāvināja pretiniecei medaļu," Tražukovu kritizēja federācijas vadītājs.

Zīmīgi, ka līdzīgus apvainojumus viņš pirms tam bija veltījis arī Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļniecēm Natālijai Vorobjovai un Valērijai Koblovai, paziņojot, ka viņas finālā savām pretiniecēm no Japānas "uzdāvinājušas" zelta medaļas.

Mamiašvili pats savulaik bija veiksmīgs cīkstonis, jo 1988.gada olimpiskajās spēlēs Seulā kļuva par čempionu, kā arī pa trīs reizēm izcīnīja pasaules un Eiropas čempiona titulus.

LETA jau ziņoja, ka svara kategorijā līdz 63 kilogramiem astoto vietu ieguva Latvijas cīkstone Anastasija Grigorjeva, kura gandarījuma turnīrā zaudēja tieši polietei Mihalikai, kura tādējādi tika pie iespējas mēroties spēkiem par bronzas medaļu ar Tražukovu.

Top komentāri

ai, ai...
a
Viņš taču zina, ka arī pašu sitīs! Ja ne fiziski, tad pa maku gan un vēl, kas zina, izpurinās no krēsla!
Rusiš kulturiš
R
Tas saucās "Ruskij Mir"!!!!
pāhr Orfeigen
p
tas tiiri pa krieviskam , pļaukas buutu lieti nodereejušas iisi pirms ciiņas ompinga vietaa , bet peec ciiņas???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi