Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Gulbim piecu vietu kāpums ATP rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā, kas publicēts pirmdien, pakāpies par piecām vietām un nu atrodas 75.pozīcijā.

Kā zināms, Gulbim izdevās pārvarēt iepriekšējā nedēļā notikušā Roterdamas ATP World Tour 500 sērijas turnīra kvalifikācijas sacensības, taču pamatturnīra pirmajā kārtā viņš ar 4-6, 4-6 piekāpās vēlākajam finālistam francūzim Gaelam Monfisam.

Šonedēļ Gulbis piedalīsies Marseļas ATP World Tour 250 sērijas pamatturnīrā, kur pirmajā kārtā viņu sagaida duelis pret kādu no kvalifikācijas sacensību veiksminiekiem. Šosezon deviņos aizvadītos mačos latvietis ir izcīnījis četras uzvaras, bet piecos mačos zaudējis.

Savukārt Latvijas otrā rakete Mārtiņš Podžus ATP rangā pakāpies par vienu vietu un tagad ieņem 588.pozīciju, bet 686.vietu saglabājis Miķelis Lībietis.

Tikmēr Mārtiņa dvīņubrālis Jānis pakāpies par divām pozīcijām un nu ieņem 1077.vietu, bet rangā atkal esošais Artūrs Lazdiņš atkāpies par divām vietām uz 1460.pozīciju. Savukārt Mikus Losbergs atrodas 1781.vietā.

Pasaules ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Vēl joprojām stabilā pirmajā vietā ierindojas serbs Novāks Džokovičs, kurš nopelnījis gandrīz divas reizes vairāk punktu nekā tuvākie sekotāji. Otrais rangā ir brits Endijs Marejs, kuram seko leģendārais šveicietis Rodžers Federers.

Tikmēr ceturto vietu ieņem cits Šveices sportists Stans Vavrinka, kamēr piektajā vietā atrodas titulētais spānis Rafaels Nadals, kuram seko tautietis Davids Ferrers, bet septītais ir japānis Kei Nišikori. Astoto pozīciju ieņem čehs Tomāšs Berdihs, kamēr pirmo desmitnieku noslēdz Francijas sportists Žo Vilfrīds Tsonga un viņa tautietis Rišārs Gaskē.

Kā zināms, jau ceturto gadu pēc kārtas uzvaru Memfisas ATP World Tour 250 sērijas tenisa turnīrā izcīnījis viens no pasaules vadošajiem spēlētājiem Nišikori, kurš kā galvenais favorīts finālā ar 6-4, 6-4 pārspēja vien 18 gadus veco amerikāni Teiloru Fricu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi