Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Gundars Celitāns drīzumā pievienosies volejbola izlasei, neskaidrība par Hotuļevu un Medeni

Latvijas vīriešu volejbola izlasei drīzumā pievienosies Gundars Celitāns, taču zem lielas jautājuma zīmes ir Vladislava Hotuļeva un Anša Medeņa dalība pasaules čempionāta (PČ) kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlēs, kas maija beigās un jūnija sākumā risināsies Roterdamā, informēja Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Izlases kandidāti jau nedēļu trenējas kopā un nākamās nedēļas nogalē piedalīsies turnīrā Baltkrievijas pilsētā Mogiļevā. Pārbaudes turnīrā ar nosaukumu "Gubernatora kauss" Latvijas izlase pretī stāsies Baltkrievijas, Ukrainas un Igaunijas valstsvienības. Igaunija būs pretiniece arī Roterdamā.

Nedēļu PČ kvalifikācijas turnīram izlases treniņos gatavojas Deniss Petrovs, Agris Leitis (abi cēlāji), Viktors Koržeņevičs, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns (pirmā tempa uzbrucēji), Jānis Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Ēriks Baiks, Artjoms Andilevko (otrā tempa uzbrucēji), Austris Štāls un Toms Šmēdiņš (abi libero). Tuvāko dienu laikā izlases treniņiem pievienosies arī Gundars Celitāns, kurš jau atgriezies mājās. Izlases treneri viņam devuši nelielu pauzi atelpai pēc smagās sezonas Krievijā.

"Neskatoties uz to, ka komandas ārsti ieteica Hotuļevam nespēlēt, spēlētājs finālsēriju Spānijas čempionātā aizvadīja ar savainojumu. Uz to uzstāja kluba treneris. Šobrīd ārsti iesaka Hotuļevam no treniņiem atturēties vismaz trīs nedēļas, kas nozīmē, ka izlases treniņu procesā piedalīties viņš nevarēs. Galīgais pieteikums ar spēlētājiem uzvārdiem jāiesniedz līdz 18. maijam," informē Latvijas izlases menedžeris Ainārs Dakša.

Vēl sarežģītāka situācija ir ar Medeni. "Viņam sezonas pēdējā spēle Katarā jāaizvada 16. maijā. Ansis ir izteicis gatavību pievienoties izlasei, taču nav skaidrs vai Kataras klubs izpildīs visas saistības pret spēlētāju un, vai viņš uzreiz pēc sezonas varēs pievienoties izlasei. Līdz ar to galīgais lēmums, kuri otrā tempa uzbrucēji tiks pieteikti turnīram tiks pieņemts pēc "Gubernātora kausa" izcīņas," skaidro izlases menedžeris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi