Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Igaunijas telekanāls Kalev Sport atlaiž darbiniekus

Igaunijas pārtikas un mediju grupas "Kalev" holdingam "Kalev Meedia" piederošais telekanāls "Kalev Sport" atlaiž darbiniekus, aģentūrai BNS apstiprināja "Kalev Meedia" galvenais redaktors Indreks Lindsalu.Tomēr viņš atteicās nosaukt precīzu atlaisto darbinieku skaitu.Saskaņā ar neoficiālu informāciju darbu telekanālā varētu zaudēt puse strādājošo, kuri piedalās vietējo programmu veidošanā.

Lindsalu apgalvoja, ka telekanāla vadība pievērsusi uzmanību darba efektivitātei, un kanāls var strādāt arī ar daudz mazāku darbinieku skaitu.Viņš arī norādīja, ka "Kalev Sport" neplāno savu darbību pārtraukt pilnībā.Aģentūra BNS jau vēstīja, ka "Kalev Meedia" finansējuma problēmu dēļ no 19.janvāra pārtrauca savu žurnālu izdošanu, pamatojot šo lēmumu ar ekonomikas lejupslīdes izraisīto saspringto situāciju plašsaziņas līdzekļu un mediju tirgū."Kalev Meedia" uz nenoteiktu laiku pārtrauca izdot slavenību dzīves žurnālu "Just", biznesa žurnālu "Arielu", sporta žurnālus "Sporditaht" un "Basket", auto un moto žurnālu "Moto", stila žurnālus "Avenuu" un "Avenuu Professional", informācijas tehnoloģiju žurnālu "Praktiline Arvutikasutaja", bērnu žurnālus "Muumi", "Muumi Moistatuste" un "Varmiraamat", kā arī slavenību dzīves žurnālu krievu valodā "Bravo". Darbu zaudēja vairāk nekā 100 cilvēku.Mediju holdingam pieder arī telekanāls "Neljas", radiostacija "Sun FM", bezmaksas avīze "Tartu Ekspress" un ziņu portāls "Kalev.ee". Šie mediji darbu turpinās.Finanšu gadu, kas beidzās pērn 30.jūnijā, "Kalev Meedia" noslēdza ar 5,8 miljonu igauņu kronu (2,6 miljonu latu) zaudējumiem. Arī šajā finanšu gadā kompānija turpina darboties nerentabli."Kalev" lielākais akcionārs ir par mediju magnātu dēvētais uzņēmējs Olivers Krūda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi