Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ilmārs Bricis: Esam kļūdījušies

Viens iegūts punkts pirmajos trijos Pasaules kausa izcīņas posmos — tādu sezonas sākumu šā brīža pieredzes bagātākajam Latvijas izlases biatlonistam Ilmāram Bricim diezin vai daudzi prognozēja, ja vispār kāds prognozēja. Iemesls meklējams neveiksmīgā medikamentu izvēlē, lai uzlabotu fizisko formu. Patlaban iznācis pretējs efekts.

"Protams, ka neprognozēju," arī 38 gadus vecajam Bricim viens pats punkts ir nepatīkams pārsteigums. Kāpēc tā? "Tas nav jautājums man. Ir izdarīts ne tā, kā vajadzēja. Tas, kas ir noticis, nav tieši saistīts ar trenēšanos, taču esam kļūdījušies. Nevar teikt, ka kāds konkrēti ir vainīgs. Vainīgie nav jāmeklē, jo tas viss noticis ne jau nedarīšanas rezultātā. Neviens neko speciāli nav darījis. Izmēģinājām jaunas lietas, zināmā mērā eksperimentējām."Tam visam sekas esot visai bēdīgas, secina Bricis. "Muskuļi ir beigti. Tajā, kas noticis, nevienam nav pieredzes. Tas ir salīdzinoši jauns produkts. Arī pērn nedaudz lietoju, un bija salīdzinoši labi. Šogad lietojām ilgāku laiku. Muskuļi saauga, bet lielā slodzē, kur vajadzīga izturība, nestrādāja. Muskuļi uzpūšas, rauj krampjus. Taču citos sporta veidos ir lietojuši un pat tikuši pie olimpiskajām medaļām. Kaut kad jau tam visam jābeidzas, taču kad, nezinām. Sākot no rudens, medikamentu lietojām kombinācijā ar citiem, taču īsi pirms Pasaules kausu sākuma pārtraucām. It kā zinām, kas jādara, lai tas viss beigtos — jātrenējas daudz un lēnām. Dažkārt trenējos pusi dienas."Nākamais Pasaules kausa posms notiks pēc gadu mijas Oberhofā. Bricis cer, ka tajā startēs. "Darām visu, lai tas viss beigtos. Katram sekas izpaužas citādi. Man ikdienā sāpju nav, bet dažam ir arī tās. Taču nevar jau zināt — varbūt pēc tam būs ļoti laba fiziskā forma."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi