Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ilmārs Bricis: Trīs kļūdas tomēr ir par daudz

Pasaules biatlona čempionāta pirmajā dienā sprinta distancē izcīnīto 25.vietu Latvijas izlases līderis Ilmārs Bricis telefonsarunā ar Dienu uzņēma dalītām jūtām.“Rezumējot – neesmu apmierināts. Trīs sodi tomēr ir par daudz. Pat nezinu, kāpēc gadījās divas kļūdas pirmajā šautuvē. Likās, ka šāvieni izdevās normāli.

Parasti jūtu, ja ir kāda kļūda, bet šoreiz neko tādu nemanīju. Šaujot stāvus, jutu, ka neprecīzajā šāvienā nedaudz pagrūdu plecu. Lode trāpīja pavisam netālu no mērķa. Pieļāvu tehnisku kļūdu. Taču prieks, ka varu pabraukt. Skrējās labi un beidzot arī jutos labi.”Bricim bija iebildumi pret čempionāta slēpošanas trasi: “Tā nebija braucama. Šķiet, ka nekad dzīvē pa tādu trasi neesmu braucis. Pēc dāmu sacensībām bija sniega putra, līdz mūsu startam uzsala. Pret kalnu bija jābrauc pa putru, bet līdzenumos bija sasistas sliedes. Bīstami bija nobraucieni, daudzi krita.”Prognozēt izredzes svētdienas iedzīšanas sacensībās Latvijas biatlonists nevēlējās: “Konkurenti priekšā nav tālu, taču tā būs pavisam cita diena un citas sacensības. Visu izšķīrs šaušana. Ja labi izdosies trāpīt, varu ievērojami pakāpties uz augšu. Šodien bija vējš, taču tas traucē visiem. Galvenais pareizi to novērtēt, iebraucot šautuvē. Šādos apstākļos šaušana ir loterija, taču veicas stiprākajiem.”Latvijas izlases galvenais treneris Vitālijs Urbanovičs atzina, ka rezultāti varēja būt krietni labāki. “Trāpījām ar grupām. Uz beigām trase kļuva ātrāka, un Bricis varēja būt labāko desmitniekā. Ilmārs slēpošanā bija ļoti labs, taču trīs kļūdas šaušanā atstūma viņu uz 25.vietu. Bija vējiņš un divas kļūdas, šaujot guļus, visu samaitāja. Edgaram tikai divi sodi, taču bija problēmas ar kājām. No kalniem viņam nācās braukt stāvus, jo nevarēja pietupties. Vieta laba, ņemot vērā viņa veselības stāvokli. Kristapam rezultāts varēja būt labāks. Pleikšnim savilka muguru – līdz šim tādas problēmas Jānim nebija. Iespējams, tas saistīts ar trasi, kas ir smaga un ātra, īpaši pēc dāmu finiša. Daudzi biatlonisti krita, piemēram, pieredzējušais Čerezovs.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xcxc

Bricim 25.vieta sprintā, pirmās četras vietas Norvēģijas biatlonistiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi