Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Īpašā kampaņā noskaidros, kurš no dažādu laika posmu sportistiem būtu labāks, ja tie sacenstos šodien

Baltijas valstīs tiek uzsākta nebijusi kampaņa Kurš labāks. Tās mērķis ir aizraujošā veidā noskaidrot, kurš no dažādu laika posmu sportistiem vai komandām būtu labāks, ja tie sacenstos šodien, kā arī palīdzēt Latvijas Olimpiešu sociālajam fondam, informēja rīkotāji. Latvijas pirmajā pārī var balsot par hokeja komandu Rīgas Dinamo 1988 vai Rīgas Dinamo 2009.

Kampaņa ilgs piecus mēnešus, un to laikā būs iespēja nobalsot par pieciem dažādiem pāriem.  Par savu favorītu varēs balsot, reģistrējoties kampaņas interneta mājas lapā www.kurslabaks.com, kur varēs atrast arī informāciju par sportistiem un komandām, kā arī aplūkot spilgtākos video momentus. Pāris, par kuru varēs balsot, mainīsies katru mēnesi, bet par katru konkrēto pāri varēs balsot tikai vienu reizi. Beidzoties balsojumam, tiks noskaidrots pāra uzvarētājs.  "Draugu lokā vienmēr ir bijušas diskusijas par to, kas būtu, ja savā starpā tiktos divi izcili, bet dažādu laikposmu sportisti. Piemēram, kurš būtu labāks, ja savā starpā sacenstos Jānis Lūsis un Vadims Vasiļevskis vai Helmuts Balderis un Mārtiņš Karsums? Mums šķita interesanti uzzināt plašākas sabiedrības viedokli,stāstīja kurslabaks.com pārstāvis Kaspars Melders. Kampaņas ietvaros tiks atbalstīts arī Uļjanas Semjonovas vadītais Latvijas Olimpiešu sociālais fonds, ziedojot vienu eirocentu par katru nodoto balsi. "Mūsu sportisti ir tie, kas nesuši Latvijas vārdu pasaulē un sagādājuši līdzjutējiem neatkārtojamus pārdzīvojumus. Diemžēl sporta specifika ir tāda, ka tajā aktīvi var darboties salīdzinoši īsu laika posmu un bieži, kad tas ir pagājis, agrāk cildinātie sportisti tiek nepelnīti aizmirsti. Tādēļ ir prieks, ka kāds pa viņiem atceras," komentēja Semjonova.Tie, kuri nevar nobalsot elektroniski, var sūtīt vēstuli ar savu balsojumu un komentāru uz Latvijas Olimpiešu sociālo fondu Elizabetes ielā 49, Rīga, LV–1010. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi