Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jānis Lūsis: Ceru uz saviem pēctečiem

Latvijas lielākās cerības noteikti saistās ar šķēpmetējiem. Šajā disciplīnā jau mums būs vesela komanda. Ja Vadims Vasiļevskis būs pilnībā vesels, medaļai vajadzētu būt. Nopietnu konkurentu jau nav daudz - soms Tere Pitkemeki un norvēģis Andrēass Torkildsens.

Nedomāju, ka labu rezultātu sasniegs sezonas labākā rezultāta īpašnieks austrālietis (Džerods Banisters). Sacensībās Parīzē Vadims jau viņu uzvarēja.

Par iekļūšanu spēcīgāko divpadsmitniekā jācīnās Ērikam (Ragam). Jā, viņam šosezon bijuši metieni aiz 85 metru atzīmes, taču Pekinā būs jāstartē divas reizes.

No Aināra Kovala brīnumus nevajadzētu gaidīt. Šķēpmešanā gadās, ka ar vienu labu metienu, uztrāpot trajektoriju, var tikt augstā vietā. Tomēr, ja ilgāku laiku nav bijis laba rezultāta, cerības ir gaužām niecīgas.

Vēl izredzes uz augstāku vietu varētu būt barjerskrējējam Staņislavam Olijaram, kurš uzlabojis savu kondīciju. Pusfinālā Olijaram būtu jātiek. Par 800 metru skrējēja Dmitrija Miļkeviča gatavību grūti spriest. Inetai Radēvičai ir jālec nevis 6,60, bet jau 6,70 vai 6,80, lai iesaistītos cīņā ar favorītēm. Lodes grūdējam Mārim Urtānam arī lielos mačos jāgrūž aiz 20 metru atzīmes, lai cerētu uz finālu. Arī vesera metējam Igoram Sokolovam jābūt rezultātam personiskā rekorda robežās.

Soļošana ir tik subjektīva disciplīna, ka gan jau lielvalstis būs sadalījušas medaļas savā starpā. Otrreiz tādas veiksmes kā Fadejevam Sidnejā nebūs, kad viņš neaizgāja līdergrupai līdzi, lielu daļu no tās diskvalificēja un Aigars aizsoļoja līdz sudrabam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi