Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Jans Filcs: ceturtdaļfinālā labprāt spēlētu ar Meksiku

Slovākijas hokeja izlases galvenais treneris Jans Filcs pēc pārliecinošās uzvaras pār Latviju (6:0) pauda gandarījumu ar komandas parādīto sniegumu olimpiskā turnīra apakšgrupas spēlēs.“Pirms turnīra mums bija vīzija par to, kādā situācijā mēs gribētu būt pēc pirmā posma, un jāatzīst, ka mēs esam diezgan tuvu tai.

Pagaidām nezinām, ar ko būs jāspēlē nākamais mačs. Katrs pretinieks var būt bīstams – to pierādīja norvēģi spēlē ar Šveici. Lai kurš nāktu pretī, mums ir jābūt gataviem cīņai un jāspēlē ar maksimālu atdevi – tā, kā spēlē pret Latviju.”Uz jautājumu, ar kuru komandu vislabprātāk spēlētu ceturtdaļfinālā Filcs ar smaidu atbildēja: “Es labprāt uzspēlētu ar Meksiku, bet šajās olimpiskajās spēlēs tas diemžēl nav iespējams… Vankūverā visas komandas ir pietiekami spēcīgas, un līdzšinējie rezultāti to jau ir pierādījuši.”No saviem hokejistiem spēlē pret Latviju Filcs īpaši izcēla Jozefa Štumpela un vārtsarga Jaroslava Halāka sniegumu.Slovākijas hokeja izlases uzbrucējs Mihals Handzušs uzskata, ka olimpiskajā turnīrā viņa komanda ar katru spēli izdodas uzlabot savu sniegumu.“Svarīgi, ka ne brīdi nezaudējam koncentrēšanos. Kamēr pārsvars ir tikai vieni vai divi vārti, nekas nav izšķirts. Pret Latviju mēs saglabājām iniciatīvu, pieļāvām maz kļūdu. Varējām atļauties nedaudz atslābināties tikai otrās trešdaļas otrajā pusē. Beigās vairāk piedomājām par aizsardzību un iztikām bez nervozēšanas. Turnīrs pa īstam sākas tikai tagad, un domāju, ka mēs tam būsim fiziski un psiholoģiski gatavi,” izteicās Handzušs.Gandarīts par Slovākijas izlases sniegumu grupu turnīrā ir arī pieredzējušais Žigmunds Palfijs: “Ar katru spēli mūsu pašapziņa aug, un mēs patiešām spēlējam arvien labāk. Jo vienkāršāk mēs spēlējam, jo labāk tas mums izdodas.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Morozs: Bijām ļoti labi sagatavojušies

Latvijas futbola klubs RFS UEFA Eiropas līgas mačam ar Frankfurtes Eintracht bija ļoti labi sagatavojies, atzina rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs.

Miris bijušais Marokas izlases futbolists Barada

Bijušais Marokas vīriešu futbola izlases spēlētājs Abdelazizs Barada miris 35 gadu vecumā, ceturtdien pavēstīja viņa karjeras laikā pārstāvēti Francijas klubi Marseļas "Olympique...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi