Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jūnijā Grīziņkalnā sāksies jaunā Ghetto Games sezona

Trešdien, 1.jūnijā, Grīziņkalna sporta kompleksā Rīgā jauniešu ielu sporta un kultūras kustība Ghetto Games atklās 14.sezonu, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Šosezon paredzēti 36 pasākumi dažādās Latvijas pilsētās. Katras nākamas divas dienas visas vasaras garumā notiks mazas sacensības, ka arī norisināsies lielie starptautiskie ielu sporta un kultūras festivāli.

Plānots, ka tādi pasākumi, kā "Ghetto Figh", repa dueļi un "Ghetto Dance" notiks vairākās Latvijas pilsētās. Labākie šo virzienu pārstāvji no Valmieras, Ventspils, Ālūksnes, Daugavpils, Rīgas, Jelgavas un Rēzeknes festivālos cīnīsies par savas pilsētas spēcīgāka sportista titulu.

Sākot ar 1.jūniju, tradicionāli Grīziņkalna sporta kompleksā katru otrdienu notiks "Ghetto Floorball" posmi, savukārt katru trešdienu norisināsies "Ghetto Football" ielu futbola sacensības un 14.gadu pēc kārtas katru vasaras ceturtdienu visas dienas garumā Grīziņkalnā notiks "Ghetto Basket" turnīri.

Šogad arī visiem būs iespēja piedalīties vairāku ielu sporta veidu meistarklasēs un semināros. Viss notiks bez maksas gan klātienē, gan attālināti.

8.jūnijā būs pasākums "Ghetto Football Euro League 2022" Eiropas līgas 3x3 fināls.

Turnīri jau notiek Romā, Džakovo, Budapeštā, Prāgā, Briselē, Amsterdamā, Kopenhāgenā, Berlīnē, Varšavā un Viļņā. Eirolīgas fināls notiks 8.jūnijā, kur satiksies turnīru uzvarētāji, spēcīgākie ielu futbolisti Eiropā vīriešu un sieviešu grupās. Kopējais balvu fonds ir 10000 eiro.

No 22.jūlija līdz 24.jūlijam Ventspilī norisināsies desmitais jubilejas ielu sporta un kultūras festivāls "Ghetto Games Festivāls". Ventspilī notiks ielu sporta veidu turnīri, ekstremālo sporta veidu sacensības, ielu ēdienu notikums "Ghetto Food festivāls", ka arī dažādas šovu programmas visai ģimenei.

"Ghetto Games" ir jauniešu ielu sporta un kultūras kustība Latvijā un Austrumeiropā, kas katru gadu pulcē vairāk nekā 10 000 dalībnieku un 300 000 sekotāju medijos un sociālajos tīklos.

Projekts īstenots ar Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023.gadam valsts budžeta finansējumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi