Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jūrmalas gada balvu sportā saņem vieglatlēte Ikauniece un dambretists Valneris

Jūrmalas gada balvu sportā ceturtdien saņēma jaunā vieglatlēte Laura Ikauniece un dambretists Guntis Valneris, aģentūru BNS informēja Jūrmalas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Ikauniece pasaules jaunatnes čempionātā daudzcīņā ieguva sudraba medaļfu.Viņa ir arī Jaunatnes Eiropas Olimpiādes trešās vietas ieguvēja augstlēkšanā, 2010. gadā Eiropas izlases sastāvā startēs pasaules jaunatnes Olimpiādes spēlēs Singapūrā un ir izpildījusi kvalifikācijas normatīvus pasaules junioru čempionātam, kas 2010. gadā notiks Kanādā.

Savukārt Valneris ir 1.vietas ieguvējs starptautiskos turnīros dambretē Tallinā un Spānijā, 2.vietas ieguvējs trīs starptautiskos turnīros, kas norisinājās Holandē.

Pasākumā Kauguru kultūras namā Jūrmalas gada labākie sporta cilvēki tika sveikti 11 reizi, šoreiz 11 nominācijās.

Nominācijā "Gada treneris Jūrmalā" par vislabāko tika atzīts Andis Austrups, Latvijas sieviešu izlases vieglatlētikā dalībnieces Lauras Ikaunieces treneris. Nominācijā "Gada sporta skolotājs" balva tika pasniegta sākumskolas "Atvase" skolotājam Kasparam Kraukstam.

Par "Gada komanda Jūrmalā" titula īpašniekiem kļuva pludmales volejbolistu pāris Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kas, sezonu noslēdzot, Pasaules rangā ierindojušies 18.vietā, turklāt Sorokins Starptautiskās volejbola federācijas vērtējumā tika atzīts par gada labāko debitantu.

Tituls "Gada sporta klubs" tika piešķirts futbola klubam "Jūrmala VV", kas par spīti finansiālajām grūtībām ir saglabāts un spēja izcīnīt 4.vietu LMT virslīgā.

Par "Gada sporta notikumu Jūrmalā" atzīts plašas atskaņas guvušais pludmales volejbola turnīrs "King of the Beach". Par gada populārāko sporta veidu Jūrmalā tika atzīts futbols.

Balvu par "Par mūža ieguldījumu Jūrmalas sporta attīstībā" par ilggadīgām sportiskām aktivitātēm saņēma galda tenisa sacīkšu organizators Ivars Ostvalds, kurš šogad svinēja 75 gadu jubileju. Savukārt par "Gada ieguldījums pilsētas sportā" tika atzīta veterānu dalība 46. veterānu sporta spēlēs, kur jūrmalnieki izcīnīja 2.vietu valsts pakļautības pilsētu kopvērtējumā.f

"Gada uzlecošā zvaigzne" Jūrmalā ir kartingists Valters Zviedris, kas Baltijas kartinga čempionātā "Micro" klasē kļuva par Baltijas valstu čempionu.

Jūrmalas pašvaldības policijas, Valsts policijas Rīgas reģiona Jūrmalas iecirkņa, SIA "Jūrmalas ātrā palīdzība", SIA "Jūrmalas gaisma" un SIA "MT Krasts" vadītājiem tika pasniegti atzinības raksti par atbalstu un sadarbību sporta pasākumu organizēšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi