Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalgari — Vankūvera. 2.diena

Turpinu stāstu par ceļojumu no Kanādas pilsētas Kalgari līdz Vankūverai. Mūsu komandā ir iekļauti septiņi sportisti no dažādām valstīm, kuru mērķis ir labāk sagatavoties 2010.gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm.Otrajā dienā uz riteņa tika pavadītas deviņarpus stundas. Laika apstākļi šodien bija labi, spīdēja saule un vietām bija mākoņi, un salīdzinājumā ar iepriekšējo dienu vismaz bijām sausi.

Maršrutā bija divi kāpumi pa 600 m vertikāli, kas paņēma daudz spēku. Divas reizes apstājāmies, lai paēstu pusdienas un uzņemtu papildu spēkus.Pēc pirmajiem veiktajiem 50 km ceļš pēkšņi beidzās un atradāmies izcirtumos, kur koki sagāzušies krustām šķērsām. Taču, izmantojot GPS navigācijas sistēmu, tīri veiksmīgi atradām pazaudēto ceļu, kurš tomēr bija ļoti aizaudzis un pēc tāda nemaz neizskatījās. Iespējams, ka pieejamā karte bija novecojusi.Kopā  ceļš tika sadalīts 88 posmos un no posma 45 līdz posmam 62 ceļš bija praktiski necaurejams. Tas bija aizaudzis kā džungļos un, nesot riteņus uz plecu, ar pēdējiem spēkiem bridām cauri brikšņiem. Nācās arī šķērsot upi, pēc kuras ceļš kļuva vēl aizaugušāks. Pazuda cerība, ka vispār tiksim atpakaļ uz normāla ceļa. Katrs solis, kuru veicu, bija ar sāpēm, jo tad kāja paslīd, tad zari duras sejā, skrāpēja kājas. Pēc pavadītas stundas biju dusmīgs uz visu pasauli, taču laimīgā kārtā punktā 62 tikām atpakaļ uz ceļa. Līdz kempingam bija palikuši apmēram 40 km, kuri bija labi izbraucami un tas bija kā atvieglojums.Visbeidzot pēc ceļā pavadītām 9 h 30min un 120 km nonācām gala mērķī ar pilnīgu spēku izsīkumu, pēc kā sekoja atspirdzinoša noskalošanās vietējā kalnu upē, kā arī garšīgas vakariņas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi