Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Krievijas dejotāju pāris Rīgā uzvar Pasaules kausa sacensībās standartdejās

Krievijas pāris Marats Gimajevs un Alina Basjuka guva uzvaru Rīgā notikušajās Pasaules kausa izcīņas sacensībās standartdejās, kas risinājās sporta deju festivāla "GE Money Grand Prix Latvija 2008", ietvaros, aģentūru BNS sestdien informēja rīkotāji.Otro vietu izcīnīja Latvijas pāris Andželo Madonija un Jeļena Samuilova, bet par trešās vietas ieguvējiem kļuva lietuvieši Donats Vezelis un Lina Čatkevičute.

Jauniešiem bija sacensības Latīņamerikas dejās, kur divas augstākās vietas ieņēma Latvijas pāri. Uzvarēja Vjačeslavs Višņakovs un Terēza Kižlo, bet otrie bija Rihards Eglītis un Elza Pole. Trešo vietu izcīnīja Vjačeslavs Molkins un Jūlija Stešenko no Igaunijas.Sestdien festivāls turpināsies ar Eiropas čempionātu jauniešiem standartdejās, kur par čempiona titulu sacentīsies 50 pāru. Izcīnīs arī tradicionālo Rīgas domes kausu standartdejās, kas ir Starptautiskās sporta deju federācijas (IDSF) atklātās reitinga sacensības. Svētdien būs sacensības Latīņamerikas dejās tradicionālajā "Laumas" kausa izcīņā, kas arī ir IDSF atklātās reitinga sacensības.Kopumā "GE Money Grand Prix Latvija 2008" sacensībās piedalās aptuveni 1600 pasaules sporta deju pāru no 30 valstīm. Latviju festivālā pārstāv vairāk nekā 900 pāru dažādās vecuma grupās standarta un Latīņamerikas dejās.Starptautisko sporta deju festivālu "GE Money Grand Prix Latvija 2008" rīko deju centrs "Spektrs" sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, Izglītības un zinātnes ministriju (IZM), IZM Sporta pārvaldi, Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvaldi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi