Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijā pazīstami sportisti un mūziķi atklās jauno burāšanas sezonu

Sestdien Ķīšezerā (Annas Sakses ielā 19a) notiks ģimeņu aktīvās atpūtas rīts, par godu Rīgas bērnu un jauniešu Vindsērfinga Sporta Skolas jaunās sezonas atklāšanai. Pasākumā aicināti piedalīties Latvijā pazīstami sportisti, mūziķi un aktieri ar ģimenēm, informēja rīkotāji."Vindsērfings Latvijā vēl joprojām attīstās, tomēr mana pieredze liecina, ka mums ir daudz bērnu un jauniešu, kas potenciāli varētu kļūt par spēcīgiem un pasaulē konkurētspējīgiem sportistiem.

Līdz šim iespējas apgūt šo sporta veidu Latvijā bija diezgan ierobežotas, turklāt daudzi uzskata, ka tas ir elitārs sports, taču Vindsērfinga Sporta Skola dibināta, lai šis sporta veids kļūtu pieejams visiem interesentiem," uzsvēra Jānis Preiss, pasaules čempions ziemas vindsērfingā un Vindsērfinga Sporta Skolas vadītājs.Pasākumā klātienē būs iespēja iegūt nelielu ieskatu vindsērfinga pamatos, izmēģināt pašam savaldīt buru un pēc tam apskatīt sacensības, kurās piedalīsies gan Latvijā, gan pasaulē pazīstami sportisti.Atklāšana paredzēta plkst. 10, kad notiks dažādas aktivitātes, stafetes un pārsteiguma balvas izcīņa. Ap 11 sekos vindsērfinga paraugdemonstrējumi, bet no plkst. 12.30 - sacensības. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi