Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Latvijas bokseri Briedis un Bolotņiks uzvar Hard and Heavy boksa šova cīņās

Latvijas bokseri Kristaps Briedis un Ričards Bolotņiks svētdien Arēnā Rīga uzvarēja Latvijas labākā boksera Maira Brieža un Krievijas kompānijas Empire Sport organizētā boksa cīņu šova Hard and Heavy cīņās.

Kristaps Briedis, kurš ir tikai Maira Brieža uzvārda brālis, bet ne radinieks, smagsvaru cīņā jau otrajā raundā pārliecinoši pārspēja citu Latvijas bokseri Tomu Pētersonu.

Tikmēr Bolotņiks krūzersvarā uzveica vēl vienu Latvijas pārstāvi Reini Porozovu.

Svētdien ringā devās arī Latvijas bokseri Andrejs Loginovs un Andrejs Pokumeiko, kuri savās cīņās zaudēja. Loginovs pirmajā smagajā svarā atzina Krievijas sportista Vladimira Šiškina pārākumu, bet Pokumeiko šī paša svara cīņā zaudēja Dmitrijam Čudinovam, kurš arī nāk no Krievijas.

Vakara nagla bija cīņa par Pasaules Boksa padomes (WBC) Sudraba jostu pussmagajā svarā (līdz 79,4 kg), kurā Krievijas bokseris Sergejs Jekimovs uzvarēja spāni Mustafu Čadlui.

Kopā boksa vakarā svētdien tika aizvadītas astoņas cīņas.

LETA jau ziņoja, ka pašmāju labākais bokseris Mairis Briedis, organizējot boksa šovus Latvijā, vēlas veicināt vietējo bokseru attīstību un atpazīstamību.

Briedis ir sācis sadarbību ar Krievijas promoteru kompāniju "Empire Sport", ar ko kopā viņš ieplānojis Latvijā sarīkot trīs boksa turnīrus ar nosaukumu "Hard and Heavy". Pirmais no tiem notika svētdien. Otrais boksa šovs varētu notikt septembra beigās vai oktobra sākumā, kamēr trešais - gada noslēgumā. Šajos šovos Mairis Briedis gan negrasās boksēties.

Pēc Maira Brieža domām šie pasākumi būs lieliska iespēja jaunajiem Latvijas bokseriem sevi parādīt starptautiskajai auditorijai un ievērojami saīsināt ceļu līdz sporta veida virsotnēm, ko vairāk kā desmit gadus gājis arī pats Briedis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi