Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijas golferi 45.vietā pēc pirmās dienas pasaules amatieru čempionātā

Latvijas golferi pēc ceturtdien Adelaidā aizvadītās pirmās kārtas dala 45. vietu pasaules amatieru komandu čempionātā Austrālijā, liecina rīkotāju informācija.

Latvijas rezultāts pēc pirmajām 18 bedrītēm bija 12 sitieni virs laukumā teorētiski nepieciešamās sitienu normas (PAR). Līderi pēc pirmās no četrām sacensību dienām ir amerikāņi ar komandas rezultātu -10 zem PAR. Tuvākos konkurentus Skotijas golferus ASV apsteidz par diviem sitieniem.

"Grange Golf Club" Rietumu laukumu no latviešiem visveiksmīgāk izspēlēja Latvijas amatieru čempions Kārlis Broders, izdarot 75 sitienus, kas atbilst +3 virs PAR. Mikus Gavara rezultāts bija 81 sitiens (+9 virs PAR), bet Reinholds Pīrāgs nospēlēja ar 83 sitieniem (+11 virs PAR). Komandas rezultātā ieskaita divu labāko spēlētāju rezultātus.

Čempionātā, kas risinās "Grange Golf Club" Rietumu laukumā un "The Royal Adelaide Golf Club", vīriešu komandu cīņā par Eizenhauera kausu piedalās 65 valstu komandas. Turnīra kopvērtējumā summēs visu četru kārtu rezultātus.

Pasaules komandu čempionāts notiek ik otro gadu un ir prestižākās nacionālo komandu sacensības amatieriem. Pirms diviem gadiem Dienvidāfrikā Latvija vīriešu konkurencē bija 54. vietā 70 valstu konkurencē. Sieviešu sacensībās Latvija debitēja šogad Austrālijā, izcīnot 29. vietu 48 valstu sabiedrībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi