Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Latvijas karognesēji Parīzes paralimpiskajās spēlēs būs Snikus un Krūmiņa

Latvijas karognesēji Parīzes paralimpiskajās spēlēs būs sportisti Rihards Snikus un Diāna Krūmiņa, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs trešdien Rīgas pilī sveica Latvijas izlases sportistus pirms starta Parīzes paralimpiskajās spēlēs.

Viņš atzīmēja, ka sportisti dzīvē ir gājuši cauri daudzām nopietnām lietām. Valsts prezidents pauda pārliecību, ka sports ir palīdzējis un devis stimulu tikt galā ar ikdienu.

"Mēs visi varam ļoti daudz smelties no jums sparu, spēku un arī optimismu. Pilnīgi noteikti sekosim līdzi visām sacensībām, kurās jūs piedalīsieties, ar tādu pašu interesi un aizrautību kā jūsu kolēģiem vasaras olimpiskajās spēlēs,” uzvēra Rinkēvičs.

LETA jau rakstīja, ka šī gada Parīzes paralimpiskās spēles norisināsies no 28.augusta līdz 8.septembrim un latvieši startēs vieglatlētikā, paralimpiskajā iejādē, velobraukšanā, peldēšanā un šaušanā.

Visplašāk Latvija tiks pārstāvēta vieglatlētikā, kur startēs četri sportisti - Aigars Apinis (diska mešana F52 klasē), Diāna Krūmiņa (diska mešana un šķēpa mešana F55 klasē), Emīls Dzilna (lodes grūšana F12 klasē) un Raivo Maksims (diska mešana un šķēpa mešana F46 klasē).

Pa vienam sportistam startēs vēl četros sporta veidos - paralimpiskajā iejādē startēs Rihards Snikus, velobraukšanā - Oskars Gailišs, četrās peldēšanas disciplīnās piedalīsies parapeldētājs Jurijs Semjonovs, savukārt šaušanas arēnā dosies Margita Kanopka.

Paralimpiskajās spēlēs tiks pārstāvēti 22 sporta veidi, kuros startēs ap 4400 sportistiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi