Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas kērlinga čempionātā zināmi trīs no četriem finālistiem

Latvijas kērlinga čempionātā gan dāmām, gan vīriem noskaidroti trīs no četriem finālistiem. Izšķirošās spēles par pēdējo ceļazīmi risināsies piektdien, bet finālspēles tiks aizvadītas svētdien Volvo sporta centra ledus hallē, informēja Latvijas Kērlinga asociācijā.Vīru turnīrā pirms pēdējās kārtas viertu finālčetriniekā nodrošinājuši Rīgas Roņi (11-2), Junkers (9-4) un JKK/Juniori (8-5).

Ceturtās vietas liktenis izšķirsies pēdējā kārtā, kad Hanza nekustamie īpašumi (6-7) centīsies pārspēt vicelīderus Junkers spēlētājus, bet Ondulat B (7-6) sacentīsies ar līdervienību Rīgas Roņi.Dāmu čempionātā Nicoll (9-1) spēlētājām atlikušajās divās spēlēs jāizcīna vismaz viena uzvara spēlēs pret ICE (4-6) un Ledenēm (8-2), lai nodrošinātu pirmo vietu pēc pamatturnīra. Šādā gadījumā otro un trešo vietu pēc pamatturnīra ieņems attiecīgi Ledenes un Aurum (7-4), jo savstarpējā duelī abas reizes pārākas bijušas pirmās. Ja Nicoll piedzīvos zaudējumus abās spēlēs, tad Ledenēm būs iespēja viņa apsteigt.Savukārt cīņā par ceturto vietu ar četrām uzvarām desmit spēlēs vislabākajā situācijā ir ICE spēlētājas, bet labi nospēlējot atlikušās divas spēles, izredzes saglabājas arī Vae Victis! (3-7) un Respect (3-7) meitenēm.Sestdien un svētdien četras regulārā čempionāta spēcīgākās komandas aizvadīs izslēgšanas spēles pēc _Page_ sistēmas. Pirmajā spēlē sacentīsies pamatturnīra pirmā vieta pret otro un trešā pret ceturto. Pirmās spēles uzvarētāji uzreiz nodrošinās vietu finālā, bet zaudētāji sacentīsies ar otras spēles uzvarētājiem par iespēju spēlēt finālā. Pēc šīs spēles divas labākās komandas aizvadīs finālspēles par Latvijas čempionu titulu, bet četrinieka divas vājākās komandas cīnīsies par bronzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi