Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijas olimpieši veldzējas aukstās vannās

Noguruma remdēšanai un muskuļu tonusa atjaunošanai Latvijas olimpieši Pekinā izmanto aukstas vannas ar konstantu 10 grādu temperatūru. "Speciāli nopirkām četras vannas olimpiešu vajadzībām. Visi ir apmierināti, jo aukstais ūdens noņem tūskas un iesnas vēl neviens nav dabūjis," Latvijas olimpiskās komandas ārste Līga Cīrule telefonsarunā norādīja uz metodes efektīvo iedarbību.

Olimpisko spēļu priekšvakarā visi mūsu olimpieši ir veseli. Neviens nesūdzoties par veselības likstām. "Apčubinām visus vienādi. Nav mums neviens izredzētais, un nav neviens, kuram vajadzētu veltīt papildu uzmanību," ceturtdienas vēlā pēcpusdienā apstiprināja Cīrule. Laika apstākļi Pekinā krasi atšķiras no Latvijas klimata. Pāris dienu spīdējusi saule, un tad elpot bijis vieglāk. Spēļu priekšvakarā gaiss atkal esot pasmags un jūtams aptuveni tikpat liels gaisa mitrums, kāds bija pērn pasaules vieglatlētikas čempionātā Japānas pilsētā Osakā. Toreiz īpaši smagi klājās izturības sporta veidu pārstāvjiem. "Darām visu, lai mazinātu vietējā klimata ietekmi uz sportistiem. Vannās iesakām veldzēties astoņas minūtes. No dzērieniem rekomendējam sālsūdeni. Mūsu ieteikumus visi ņem vērā."

Sestdien Pekinas svelmi uz savas ādas izjutīs riteņbraucēji Gatis Smukulis un Raivis Belohvoščiks, kuri startēs 254 kilometru grupas braucienā. Saules uzkarsētās smiltīs pirmo spēli pret amerikāņiem aizvadīs pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi