Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijas regbija izlase piedzīvo sagrāvi Polijā

Polijas regbija izlase izdarot septiņus piezemējumus un precīzi izpildot visus realizācijas sitienus, kā arī iesitot divus sodus ar 55:0 uzvarēja Latviju un nākamajā Eiropas Nāciju kausa ciklā spēlēs spēcīgākā grupā, informē regbija kluba "Miesnieki" mājaslapa.Polijas komanda atklāja rezultātu 6.minūtē, kad realizēja soda sitienu.

Četras minūtes vēlāk Valteram Raņķim neizdevās satvert pretinieku, kas izdarīja pirmo piezemējumu, bet pēc realizācijas sitiena rezultāts kļuva jau 10:0. Raņķis kļuva par poļu uzbrukumu objektu, jo vismaz trīs reizes dabūja sitienus sejā pēc neveiksmīgiem tvērieniem. 24.minūtē poļi iesita vēl vienu sodu panākot 13:0, bet puslaika pēdējā minūtē izdarīja piezemējumu pa vidu 20:0.

Otrajā puslaikā abas komandas apmainījās neveiksmīgiem soda sitieniem — Latvijai Dmitrijs Baikovs 46.minūtē. 50.minūtē laukuma saimnieki izdarīja piezemējumu pa malu un vēlāk iesita realizāciju no sarežģītas pozīcijas. 54.minūtē vēl septiņi punkti vairāk pēc uzbrukuma pa vidu 34:0, divas minūtes vēlāk 41:0. Atlikušajās apmēram 20 minūtēs poļi izdarīja vēl divus piezemējumus. Par spēli vēl jāteic, ka mēs ļoti slikti spēlējam auta izspēlēs, arī grupas cīņā nekad Latvija nav tā presēta. Aizsardzībā ar aktivitāti izcēlās Valdavs, Avdejevs, Tiško un komandas vecākie spēlētāji Petjunins un Sokolovs.

Šis zaudējums ir iespaidīgākais Latvijas regbija izlases vēsturē. Līdz šim smagākā sakāve tika piedzīvota 2001.gadā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē, arī pret Poliju (18:60).

Uzvarot Latviju, Polija ieguva 19 punktus 7 spēlēs un kļuva konkurentiem neaizsniedzama, nodrošinot sev vietu Eiropas Nāciju kausa 2A grupā nākamajā sezonā, kas sāksies rudenī. Horvātijai un Latvijai ir pa 15 punktiem pēc 7 spēlēm un nākamsestdien Latvijas Universitātes stadionā izšķirsies otrās vietas ieguvēji Eiropas Nāciju kausa izcīņas 2B grupā. Maltai ir 10 punkti 6, bet Andorai 9 punkti 7 spēlēs.

Polija – Latvija 55-0 (20-0)
Latvija: Kreicbergs (Lobānovs), Cīrulis (S. Šveds), Skuja, Čeksters, Sokolovs (Robežnieks), Tiško, Larionovs, Petjuņins (Rozentāls), Avdejevs, Baikovs, Valdavs, Zavadskis (J. Šveds), Raņķis (Oseļedko), Bērziņš (Punāns), Kotļevs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi