Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas regbija izlasei spēlē pret Maltu būs jāiztiek bez abiem profesionāļiem

Vienīgie Latvijas profesionālie regbisti Uldis Saulīte un Jurijs Baranovs no Krievijas superlīgas kluba Krasnojarskas ''Jeņisej-STM'' nepalīdzēs komandai šīs un nākamās nedēļas nogalē paredzētajās spēlēs Eiropas Nāciju kausa izcīņā.Sestdien ''Daugavas'' stadionā Rīgā plkst.16 Latvijas regbisti tiksies ar Maltu Eiropas Nāciju kausa B divīzijas otrās grupas spēlē.

Pēc zaudējuma viesos Zviedrijai ar 5:21 un Ozolniekos ar 10:29 Nīderlandei rudenī Latvijas komanda ieņem grupā pēdējo vietu. Pēc divām spēlēm divas uzvaras ir Nīderlandei, pa vienai uzvarai Zviedrijai, Maltai un Horvātijai. Ar Horvātiju Latvija tiksies 25.aprīlī Makarskā. Šoruden un nākamā gada pavasarī notiks otrā riņķa spēles, bet grupas uzvarētāji iegūs tiesības tālāk sacensties par vietu 2011.gada Pasaules kausa (PK) finālturnīrā.''Saulītes un Baranova nebūs, jo viņiem šajā laikā klubam ir treniņnometne Skotijā. Citādi viņus klubs atlaiž, un spēlētāji uz izlasi brauc labprāt,'' aģentūrai BNS pastāstīja Latvijas regbija izlases treneris Juris Straume. ''Sastāvā varētu būt tikai viena izmaiņa, kad cīņas pussarga pozīcijā varētu doties Daniels Bakirovs no ''Ādažu Čipsiem'' kuram šī būtu debija izlasē. Viņš labi parādīja sevi U-19 komandu turnīrā Prāgā, bet citi kandidāti uz šo pozīciju ir vai nu aizņemti darbā, vai savainoti.''''No vecajiem sastāvā ir un spēlei gatavojas gan komandas kapteinis Vilmārs Sokolovs, gan Nikolajs Petjuņins, taču galīgo sastāvu pirms spēles noteiks komandas galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs,'' sacīja Straume, kurš ir Latvijas U-18 izlases un 2008.gada Latvijas čempionu ''Eži/EK Sistēmas'' galvenais treneris. ''Maltu gribam uzvarēt un Horvātiju arī, taču regbijā ir gan paaudžu maiņa, kas saprotams, gan ir arī strīdi starp klubiem, no kā labuma nevienam nav. Labi būtu vispār noturēties šajā grupā,'' uzsvēra treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi