Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas sporta deju pāriem panākumi un uzvara komandu sacensībās Blekpūlā

Ar panākumiem no The Open starptautiskajām sporta deju sacensībām, kas norisinājās Anglijas pilsētā Blekpūlā, atgriezušies Latvijas dejotāji. Šajās prestižajās sporta deju sacensībās vairāki Latvijas pāri sasniedza finālu, kā arī ieguva godalgotas vietas, tajā skaitā arī uzvaras, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivar Bācis.

“Prestižās “The Open” sacensības vēsturiskajā Blekpūlas tornī norisinājās divas dienas, pulcējot vairāk nekā 1300 dalībniekus no 27 pasaules valstīm. Šogad Latvijas komandu pārstāvēja vairāki Latvijas čempionātu finālisti un medaļnieki dažādās vecuma kategorijās, sīvā cīņā sasniedzot augustus rezultātus,” stāsta šo sacensību tiesnese no Latvijas Jeļena Samuilova. “Divus vakarus pēc kārtas bija vienreizēja iespēja klausīties un izbaudīt Lena Filipsa Swing orķestri. Pasākumu vadīja daudzkārtējie pasaules čempioni profesionāļiem Markuss Hiltons (Standartdejās) un Braiens Vatsons (Latīņamerika dejās),” norāda vairākkārtēja valsts čempione un Blekpūlas sacensību uzvarētāja Samuilova.

Latvijas komanda izcīnīja vēsturisku uzvaru apvienotajās bērnu (līdz 11 gadi) un junioru (līdz 15 gadi) komandu sacensībās. Latvijai šo panākumu kaldināja Aleksejs Ščerbakovs/Vladislava Grigaļčuka, Aleksis Savļaks/Alise Mašenko, Daniils Isajevs/ Ksenija Aksjonova.

Bērnu grupā līdz 12 gadiem Standartdejās (ST) valsts vicečempioni Aleksejs Ščerbakovs/Vladislava Grigaļčuka izcīnīja uzvaru, bet Oskars Vasiļjevs ar Paulu Lindi ieguva 2.vietu. Ščerbakovam ar Grigaļčuku uzvara arī atsevišķi Kvikstepā, kur otrie bija Daniils Isajevs un Ksenija Aksjonova. Uzvaru izcīnīja arī Gatis un Jūlija Simsoni, kuri bija labākie Senioriem ST dejās.

Valsts vicečempioni pieaugušajiem Andrejs Griņēvičs/Kornēlija Dobrovoļskite sasniedza finālu U21 grupā, iegūstot  4.vietu. Finālā dejoja arī Aleksis Savļaks un Alisa Mašenko, kuriem piektā vieta junioriem (līdz 15 gadi) ST dejās, bet godpilnā trešā vieta atsevišķi sacensībās dejā Tango.

Nedaudz līdz fināla sešiniekam pietrūka diviem junioru pāriem. Valters Upītis un Patrīcija Gusta ST dejās ieņēma dalītu 8-9.vietu, bet Ričards Bolšteins un Madara Klišāne dejā Samba ierindojās augstajā 7.vietā. Ar labiem rezultātiem startēja arī vairāki citi Latvijas pāri.





 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi