Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Latvijas U-18 izlases regbisti uzvar Serbiju un cīnīsies par piekto vietu EČ B divīzijā

Latvijas U-18 regbija izlase trešdien guva uzvaru Francijā notiekošā Eiropas čempionāta B divīzijas turnīra pusfināla spēlē par 5.-8.vietu.

Latvijas jaunie sportisti ar 20:3 (10:3) pieveica Serbijas vienaudžus, izpildot arī pirms turnīra izvirzīto uzdevumu - saglabāt vietu B divīzijā.

Latvijas izlasē pa vienam piezemējumam veica Aldis Juris Ivanovs un Artūrs Alainis. Vēl Reinis Zalte bija precīzs abos realizācijas sitienos, bet Zalte un Ivanovs iesita arī pa vienam soda sitienam.

Līdz ar to Latviju tagad gaida mačs par piekto vietu, kurā pretim stāsies Luksemburga. Komandas līdz ar to cīnīsies par 21.vietu Eiropā.

Sacensību pirmajā mačā, kas vienlaikus bija ceturtdaļfināls, Latvija ar 5:22 piekāpās Čehijas vienaudžiem, kuri turnīrā izlikti ar pirmo numuru.

Komanda, kura būs uzvarējusi visās trīs spēlēs, pacelsies uz A divīziju, bet komanda, kura visās trīs spēlēs piedzīvos zaudējumus, izkritīs uz C divīziju.

Latvijas izlases galvenais treneris Mārtiņš Straume pirms turnīra pauda apņēmību saglabāt vietu B divīzijas sacensībās.

Latvijas komanda 2013.gadā pēc zaudējumiem visās trijās B divīzijas spēlēs izkrita uz C divīziju, tomēr pērn triumfēja C divīzijas sacensībās, atgriežoties līmeni augstāk.

Eiropas čempionātā U-18 izlasēm augstākā ir elites divīzija, kurā, tāpat kā A un B divīzijā, sacenšas astoņas komandas. Savukārt zemākajās C un D divīzijās tiekas attiecīgi četras un piecas vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi