Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Latvijas volejbola klubi apņēmības pilni atgriezties Schenker līgas finālturnīrā

Pēc neveiksmīgās iepriekšējās sezonas apvienotajā Latvijas un Igaunijas Schenker volejbola līgā mūsu valsts komandas ir apņēmības pilnas atgriezties cīņās par godalgām. Cerības vairo tas, ka paši neesam kļuvuši ievērojami vājāki, kamēr konkurentu pusē turpinās spēku pārdale. Jaunā sezona sestdien sāksies Ozolniekos ar Latvijas čempionāta finālistu Biolars/Jelgava un Poliurs/Ozolnieki divcīņu.

Arī šogad turnīrā startēs desmit komandas - sešas no Igaunijas, četras no Latvijas -, taču sezona paildzināta. Līdzšinējo divu riņķu vietā komandas izspēlēs trīs apļus, tāpēc katrai iznāks 27 spēles pamatturnīrā. Izslēgšanas stadijā iekļūs astoņas spēcīgākās vienības, kuras izspēlēs ceturtdaļfinālu. Tā uzvarētāji tiksies Final Four turnīrā.

Pērn neviens no Latvijas klubiem ne tikai pirmo reizi Schenker līgas vēsturē netika pie godalgām, bet pat nesasniedza finālturnīru. Šosezon visu četru mūsu valsts spēcīgāko vienību pārstāvji pauda apņēmību sasniegt vismaz pusfinālu. Skaidrs, ka diezin vai finālturnīrs notiks bez igauņiem, taču kaujinieciskajam optimismam latviešu nometnē ir zināms pamats, jo starpsezonā viss kvartets lielā mērā saglabājis komandas kodolu, dažs pat kļuvis spēcīgāks, un cerība redzēt vismaz kādu no mūsu komandām cīņā par medaļām ir pietiekami liela. «Var teikt, ka komandas kodols ir saglabājies. Īpašs prieks būs par to, ja katrs no spēlētājiem sezonas gaitā paspers kaut soli uz priekšu savā meistarībā,» darbam visas sezonas garumā gatavs arī jaunais Latvijas vicečempionuPoliurs/Ozolnieki galvenais treneris Vitālijs Birjukovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Volejbols

Schenker līgas dalībnieki
Daugavpils Universitāte, VK Biolars/Jelgava, Poliurs/Ozolnieki, Lāse-R (visi Latvija), Parnu VK, Valio Voru VK, Selver Tallinn, Duo Tartu (A. Caics), TTU, Rakvere (visi Igaunija)
1. kārta: 6.X 18.00 Poliurs/Ozolnieki - VK Biolars/Jelgava

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi