Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Līdera atbildība

Hokeja aprakstīšanas pirmsākumos nevarēju piekrist trenerim, kurš centās pārliecināt, ka līderiem nepietiek ar to vien, ka vismaz vizuāli viņi laukumā bijuši labākie. Oponents kategoriski apgalvoja, ka lielā mērā par vadošajiem spēlētājiem var teikt to pašu, ko par treneriem, proti, ka uzvar komanda, bet par zaudējumu ir atbildīgs ne tikai treneris, bet arī līderi.

Viņiem ir lielāks spēles laiks un treneru uzticība, kuru jāprot attaisnot. Un nekādā ziņā nepietiekot ar skatāmu hokeju. Visu izsakot rezultāts tablo.Rīgas Dinamo Marsels Hosa joprojām izceļas ar ripas pieturēšanu un negaidītām piespēlēm, taču līdera rezultativitāte strauji kritusies. No 26.oktobra ilgušo sausuma periodu iemesto ripu ailītē Marsels pārtrauca tikai trešdienas spēlē pret Traktor, kad pēc Rodrigo Laviņa piespēles grūtāk bija aizmest vārtiem garām, nekā trāpīt vārtsarga nepiesegtā stūrī. Pret Salavat Julajev Hosam atkal bija pāris labu izdevību, taču nolūza metiens vai pietrūka precizitātes. Dīdžeja Tiesto piektdienas tusiņa apmeklētāji, kuri Marselu pazīst vaigā, to redzot, iespējams, nosmīkņāja, ka tās ir repa sekas līdz trijiem naktī.Laiki, protams, mainījušies. Nav vairs Viktora Tihonova diktatūras, kad spēlētāji nevarēja ieminēties par ballēšanos līdz trijiem naktī, ja nākamajā dienā ir spēle. Demokrātijas apstākļos priekšplānā izvirzās darba efektivitāte. Kā to panākt, jau katra paša ziņā. Disko vai repo kaut visu nakti, ja pēc tam laukumā esi primadonna. Diemžēl Hosa līdera statusu sestdien neattaisnoja.Var jau arī viņu saprast. Tiesto ir elks mūzikā, un tā ir vienreizēja izdevība, ka viņš uzstājas Rīgā. Tomēr Hosam derētu pastāstīt Latvijas trenera teikto par līdera atbildību laukumā. Šuplers uz jautājumu par Hosas sniegumu pēc zaudējuma Salavat Julajev saglabāja sev raksturīgo diplomātiju: "Gribētos, lai iemestu vairāk. Pret viņu sākuši spēlēt ciešāk. Vajadzētu palielināt aktivitāti…"Var jau saprast arī Dinamo vadītājus. Ar rezultatīvu spēli KHL pirmajā mēnesī Marsels krietni uzlabojis savu reitingu. Kluba prezidents Viesturs Koziols jau izteicies, ka pēc sezonas būšot ļoti grūti noturēt Hosu. Viņa cena Krievijas tirgū esot strauji kāpusi. Sanāk, ka līderis kļuvis gandrīz vai persona non grata. Sāksi pārmācīt, un būs vēl kā ar Zinovjevu no Ak Bars, kurš pieprasa atlaišanu uz citu komandu.Labi gan ir Salavat Julajev trenerim Sergejam Mihaļovam. Ufā naudas sviras ir tik spēcīgas, ka pat pirmās maiņas zvaigznes aizsardzībā strādā kā laukumā izlaisti zaļknābji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi