Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Liepāja pirmo reizi uzņems EČ vindsērfingā jauniešiem

Šī gada 26. jūlijā Liepājā pirmo reizi Latvijas vēsturē tiks atklāts Eiropas čempionāts jauniešiem vindsērfingā. Čempionātā piedalīsies jaunieši vecumā no 13-18 gadiem, kas pārstāv pasaulē straujāk augošo klasi Techno293 One Design, informē organizatori.

Liepāja un Latvijas Vindsērfingu asociācija ir gatava sagaidīt ikvienu, kurš ir nolēmis izbaudīt vasaru pie jūras tepat Latvijā. Nedēļas garumā liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja klātienē sekot līdzi burāšanas jaunajiem talantiem, kas ļausies piedzīvojumam uz ūdens un Liepājas vējam, lai kopā cīnītos par Eiropas čempionu tituliem.

"Eiropas čempionāts jauniešiem vindsērfingā jau kopš 2005. gada ik vasaru norisinās citā Eiropas pilsētā, un šogad pirmo reizi to redzēsim un piedzīvosim Liepājā. Čempionāts vienkopus sapulcinās 300 dalībniekus no vairāk nekā 25 valstīm, tostarp, Itālijas, Francijas, ASV un Argentīnas," stāsta čempionāta organizators Jānis Jēkabsons. Jautāts par čempionāta norisi un izdošanos Jēkabsons viennozīmīgi uzsver, ka galvenais, lai sacensības noritētu veiksmīgi: nepieciešama brīva pieeja ūdenim un vējam, ar ko Liepāja viennozīmīgi ir pareizā izvēle čempionāta organizēšanai.

Sacensības, ar svinīgu dalībnieku parādi tiks atklātas 26. jūlijā plkst. 19. Sacensību aktīvais posms notiks no 28.-31. jūlijam, bet apbalvošanas ceremonija 1.augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi