Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LOK izveidojusi mājas lapu par Latvijas delegāciju Vankūverā

No 4.februāra sporta interesenti var apmeklēt Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) oficiālo mājas lapu par Latvijas olimpisko delegāciju ziemas olimpiskajās spēlēs Vankūverā. Tās adrese ir www.olimpiade.lvMājas lapā ir iespēja neklātienē iepazīties ar visiem Latvijas olimpiskās delegācijas sportistiem, treneriem, mediķiem, administrāciju un viesiem.

Atrodama arī informācija par sportistu starta laikiem pēc Latvijas laika, jo Latvijai ar Kanādu ir desmit stundu starpība.Līdzjutēji var apskatīt sacensību kalendāru, tuvāk iepazīt Latvijas olimpiešus atsevišķos sporta veidos. Izveidota arī sadaļa „Tas ir interesanti”, kurā var uzzināt interesantus faktus par delegāciju.

Piemēram, to, ka biatlonists Ilmārs Bricis un kamaniņu braucēja Anna Orlova ir vienīgie sportisti, kas piedalījušies visās sešās ziemas Olimpiskajās spēlēs pēc Latvijas neatkarības atgūšanas, savukārt kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks savu pilngadību (18 gadi) svinēs Olimpiskajā ciematā 15.februārī.

Mājas lapā redzama mūsu olimpiešu dzīvesvietu adreses Vankūverā un Vistlerā, kā arī faksa numuri un e-pasts ([email protected]) uz kuriem sūtītie sveicieni nonāks Olimpiskajās spēlēs startējošo atlētu rokās.

Olimpiskās delegācijas mājas lapa tapusi ar Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finansiālo atbalstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi