Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 20. jūnijs
Rasa, Rasma, Maira

LOK prezidenta amata kandidāts: Nav vērts diviem nabagiem apvienoties

Visi Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amata kandidāti pašlaik ir pret LOK un Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) apvienošanu, tomēr tālākā nākotnē par šādu jautājumu varētu diskutēt, kandidāti pauda Sporta Avīzes rīkotajā priekšvēlēšanu debatē.

Nesen LOK biedri balsojumā noraidīja piedāvājumu apvienoties ar otru valsts vadošo sporta organizāciju LSFP. Tomēr vēlme organizācijas konsolidēt bija galvenais uzstādījums ar kādu amatā stājās līdzšinējais LOK vadītājs Jānis Buks.

"Nesakārtojot pamata jautājumu par finansējumu, likt LOK klāt neolimpiskos sporta veidus, nav vērts," saka prezidenta amata kandidāts Ansis Dāle.

"Apvienošanās procesa stratēģiskais virsmērķis nebija līdz galam izsvērts. Vispirms jāsakārto pati olimpiskā komiteja, nav vērts diviem nabagiem apvienoties," piebilst Arnis Lagzdiņš.

Tikmēr Viesturs Koziols pauž, ka ilgtermiņā gan jādomā kā konsolidēt spēkus, tāpēc kādreiz pie šī jautājuma vajadzētu atgriezties, bet vispirms tas kvalitatīvi jāizdiskutē sporta sabiedrībā.

Plašāk šo un pārējo kandidātu viedokli skatieties video. LOK Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu sesija, kurā uz četru gadu termiņu tiks ievēlēts jauns organizācijas prezidents un notiks arī ģenerālsekretāra vēlēšanas, gaidāma otrdien, 4. jūnijā.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi